İsildur Arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Bence herkes izlemeli ve birşeyler çıkarmalılar.Çünkü söylenen şeylerin çoğu hayatın gerçekleri. KanalD 32. Gün programının bu konu hakkındaki dosyasını izlemek için: www.kanald.com.tr/32gun
.ArThuR. bence insanlar herşeyi abarttıkları gibi bilgisayar oyunu oynamayı da abartıyorlar. 24 saat boyunca bilgisayar oyunu oynamak!? resmen hastalığa giriyor bence.
MoonLord Arthur'a katılıyorum artık aşırı abartıldı bu pc oyunlarıda bunların başında da online oyunlar var valla gelecek nesil açısından hiç hayırlı değil (ha bende saatler başında oyun oynarım o ayrı ama o kadar da abartı değil onunda zamanı var ben öğrendim )
Eagle-Eye bi de insan bi süre sonra bayıyor, sıkılıyor artık sürekli evin içindesin ekran başındasın dışarıda farklı bir hayat var. tamam ben de oynarım oyun sabahı bulduğumu falan bilirim ama mesela internet cafeler 12-18 yaş arası gençlerle tıklım tıklım dolu oluyor sabahtan akşama kadar bu kadar kaptırmamak lazım. en güzel günler pc başında geçmemeli
.ArThuR. valla ben dışarıda güzel kızlar olduğu müddetce pc başında günlerce oyun oynamam:) (kız arkadaşım duysa keser beni:p)
Eagle-Eye oyun oynamaya dalıp kızla buluşacağını unutan bi arkadaşa şahit olmuşluğum vardır. binbir tane yalan uydurmuştu ondan sonra da :)