stranger11 benimde ali sami yen renkli gözüküyor..bunun bi düzeltme yolu yokmu?..ekran kartım geforce 6600 .ekran kartım iyi yani idare eder bi kart olarak biliyorum ama samiyenin böyle gözükme sebebini anlamış diilim..bunla ilgili ufak bi patch yapılsa süper olur yetkililere duyurulur!!
ziya kalkavan stranger11 sana bişey sorucam senin dediğin ekran kartı 6600 de fifa 2006 oyunu nasıl yavaş oynatıyomu menü felan yavaşmı bendeki fx 5200 öylede satmaya çalışıyorum cevap yazarsan sevinirim ..........bide ali samiyen yamasını tsl total ise bendede öyle olu yo
stranger11 dostum menüler falan canavar gibi,oyun desen hızlı çalışıyo..ama gel görki alisamiyen renkli renkli çıkıyo..acaba sadece atatürk olimpiyat stadı patchi varmı?yani en azindan olimpiyatı yükleyelimde çalışan bi stad olsun..iyi günler
ziya kalkavan dostum önce teşekkür ederim cevap verdiğin için bide sami yen bendede aynı oluyo yüklenişte bi hata yapıyor olabilirsin
stranger11 dostum yüklemede sorun olsa bütün stadlar doğru düzgün çalışmazdı..yani samiyen hariç herşey süper çalışıyo..
[ BдHдBдBд™ ] Bende de Aynı Karışık Renk Sorunu Var. Sanırım Stadyumun Hazırlanışında Hata Var.Çünkü Ben Oyuna Forma Aktardığım Zaman da Renkler Böyle Oluyo:D ______________________ Burası TÜRKİYE,Ya Sev Ya TERKET!
[ BдHдBдBд™ ] Bende de Aynı Karışık Renk Sorunu Var. Sanırım Stadyumun Hazırlanışında Hata Var.Çünkü Ben Oyuna Forma Aktardığım Zaman da Renkler Böyle Oluyo:D ______________________ Burası TÜRKİYE,Ya Sev Ya TERKET!