Mbrodeur beyler bende bu sabah 60 metreden attım ama bi arkadasımızın dedigi yolla.ikinci adamı getirip roberto carlosla attım:D.sahayı caprazlamasına kullanırsak en fazla 62 oluo sanırım.bu yontem cok ii bence hatta rakibi faul yapmaktan bile korkutabilir:D
Mbrodeur bi kac arkadas anlatmıs.L2 ye basıp 2. oyuncu ile uzaktan vurmak konusunda.bunla ilgili bi mesaj yazdım ama cıkmadı.umarım 2. diildir bu.bende bu sabah bu yontemle 60 metreden carlosla attım.62 metreye kadarda cıkıo mesafe.(sahanın en kosesinden)
BuRaK_FB Yemin Billa Sallamıyorum 6 Yıldız ve Roberto Carlosla 48 Metreden Attım Isteyen olursa Msn Vereyim Yollayım O Golümü
uurture bende 48 m. atmıştım rüştüye iliç ile serkan faul yaptı sol kanatta içeriye orta açayım dedim top sekti rüştüde armut gibi golü yedi.
Ume bende juninho ile attım top stadtan dışarı çıktı dünyayı şöleee bi dolaştı sonra tekrar sahaya gelip gol oldu :D:D:D:D
RoadMonster Alın size kanıt video Juninho ile Fiedler'e attım 45metre. http://rapidshare.de/files/19624667/Juninho_45m_to_Fielder.WMV.html
Gaziantepli tam orta sahadan 4-5 defa gol attım iyi ayarlanıp kale uzun orta ile topa vurunca gol oluyorrrr