bugraturker1 arkadaşlar ben freekick te soccercenter diye bir takım yaptım buranın takımı eğer site yöneticileri kızarsa hepsinden özür diliyorum gökhan abimiz de isterse bu konuyu kilitleye bilir
CHaMPioN77 **İsim hakkı saklı değildir :) ne güzel işte SCN'ye sadakat göstergesidir bu. Sorun değil ;)**
SuperBamm abi yeni başladıysan yardımcı olabilirim.. tabi mentor un sana daha fazla yardımcı olacaktır.. (chelal ise mentor un, kafasını şişir cevaplamaktan kaçınmaz..)
Venom Şifreni söylersen kabul edebiliriz:D İsim hakkı saklıdır ama boşver sen takıl kafana göre bak başarı bekliyoruz:)
Shevchenko konuyla tam alakalı deil ama bende yazıyım bende her tenefüs tahtaya www.soccercenter.net yazıyorum başkanada tembih ediorum silme diye silmiolar, silemiyolar :P
amateur Benim de hattrickteki takımımın adı SCN FK mesela. her ne kadar küme düşmek üzere olsam da :D
Peshayat Yaw ben Freekcik.org uye oldum simdi bir hafta sonrami oynamaya baslicam birsey bilmiyorum.Biraz aciklayin bu oyun nasil bisey neyin nesi:)