mozturk6 Merhaba arkadaşlar benim size sorum şöyle olacak. League mode da 2 yıldızda oynuyorum ilk 5-6 maç takımın gücü çok iyi galipde geliyorum. Ama 12-13. haftaya gelince beraberlikler ve yenilgiler başlıyor takımın koşmaya mecali kalmıyor. Bu böylemidir yoksa antrenman filan mı yaptırmam gerekiyor. İkinci sorum mesela her takımın kendine has bir oyun stili var 4-2-3-1 & 4-3-3 & 3-5-2 mesela bu oyun stillerine karşı ben neler yapmalıyım. Keşfettiğiniz sistem var mı? Buna bu gider diyebileceğiniz. Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. İyi futbollar.
capoxfile Ewet League mod un öyle bi gıcıklığı var, Hatta arkadaşların bazıları bilgisayar hile mi yapıyor bile demişti :)... Sistem her zaman için 4-3-3 Orata saha Bir Dmf bir Cmf Birde Amf olsun Forwetleri de ortadaki Fw sağ ve sol forwetleri istersen Rfw Lfw istersen de Ss SS olarak yap.. Bazı arkadaşlar ise 3 forweti de Fw Yapıyor... Bende şu an 21. hafta maçlarındayım acayip zorlaştı lig, tabi 5 yıldızda oynuyorum ben...
mozturk6 Arkadaşım bilgilendirdiğin için çok sağolasın. İngilizcem olmadığı için bu terimlerin ne manaya geldiğini bir türlü çözemedim. CF - SS - LWF gibi. Bunları açıklayabilirsen memnun olacağım.
capoxfile Dmf- Defansif Orta Saha (libero) veron, kleberson, aurelio, gibi Cmf- Orta Saha Fw- Forvet RFw- Sağ Forvet(c.ronaldo,kaka,guily) gibi LFw- Sol Forvet Kewel, vicente, giggs, duff, roben gibi SS- Kanat forvet- Ronaldinho, raul, tümer, tuncay, gibi
danielmarcos 2 yıldızla fazla zevk alamazsın , tavsiyem 6 yıldızla defans yapmaya çalış , daha çabuk çözersin oyunu . League Modda ben öyle bir sorun yaşamıyorum 6. yıldızda oynuyorum ama kondüsyonu yarıya kadar inmesini beklemeden oyuncuları 1-2 hafta dinlendir. Hep aynı oyuncularla oynarsan takımın kondüsyonu düşebilir . Taktikle ilgili 4-4-3 en rahat gol bulabileceğin taktiktir.
R2.ScHuMi_1 Orjinal Mesajı Yazan: danielmarcos Taktikle ilgili 4-4-3 en rahat gol bulabileceğin taktiktir. kaerdeş sen bi kişi fazla oynuyon galiba ondan kolay gol atıyon :D:D:D