Trabzonspor'un Boşnak çalıştırıcısı Vahid Halilhodziç, F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Daum'un elinde birbirinden kaliteli ve yıldız oyuncular var.
Böyle bir kadro her teknik adama nasip olmaz. Daum, F.Bahçe'nin kıymetini bilmeli." dedi. Önümüzdeki sezon F.Bahçe'nin mutlaka Avrupa'da ses getirmesi gerektiğini dile getiren Halilhodziç, meslektaşı Daum'u Süper Lig'in en şanslı antrenörü ilan etti. Alman çalıştırıcının Avrupa çapında bir ekibe sahip olduğunu ve hemen hemen bütün isteklerinin yönetim tarafından kabul edildiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, F.Bahçe'nin şampiyonluğa daha yakın olduğunu söyledi. Sarı-Lacivertli ekibin son haftalardaki düşüşüne bir anlam veremediğini kaydeden Halilhodziç şunları söyledi: "Fenerbahçe, oturmuş ve yetenekli futbolculardan kurulu bir takım. Normal şartlarda ligi şampiyon bitireceklerini düşünüyorum. Ancak Galatasaraylı futbolcular maddi kriz nedeniyle çok iyi kenetlendi. Bu da Fenerbahçe'nin işini zorlaştırabilir."
Trabzonspor'a geldiği günden itibaren çok talihsiz olaylar yaşadığını hatırlatan Boşnak çalıştırıcı, "Çok zor bir dönemde takımın başına geldim. Ancak kısa zamanda yeni gelen yönetimle takımı toparladık ve kulübü kâra bile geçirdik." şeklinde konuştu. Devre arasında istediği transferlerin yapılmadığını anlatan deneyimli teknik adam, "Özgür ve Kürşat'a verilen parayla birçok futbolcu aldık. Mehmet Yozgatlı, Gökhan Ünal, Uğur Boral, Umut Bulut gibi oyuncular listemdeydi. Ama olmadı. Buna rağmen ligi 3. bitirmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.