360 derece dönmek için sağ analog tuşunu halka şeklinde döndürmen gerek.
Hava toplarına hâkim olmak istiyorsanız C tuşuna (R2 tuşuna) basarak topun geldiği yöndeki ok tuşuna basmalısınız.
Eğer oyuncunuzu top sizde değilken kendi "rota"sından çıkarmak istiyorsanı E + C (R1 + R2) tuş kombinasyonunu kullanmalısınız.
Top sizde değilken kaleciyi seçmek istiyorsanız: Player Settings'ten GK Cursor'u "ON" yapın. Maç sırasında W + Q (ÜÇGEN + L1) kombinasyonunu kullanın. Eğer kalecinin topa hamle yapmasını istiyorsanız kaleci seçiliyken W (ÜÇGEN) tuşuna basın. Ben bunu frikiklerde kullanıyorum. Bana frikikten gol atabilecek bir yiğit aranıyor:D.
Eğer rakibi yanıltıcı "ters hareket" yapmak istiyorsanız: Topu kaleye dik olarak sürerken (sağ ya da sol ok tuşuna basarken) aşağı ya da yukarı ok tuşuna saniyeden daha kısa bir süre içinde basın.
Eğer oyuncunuza bir emir verdiyseniz (mesela top boştayken pas tuşuna bastınız) ve bu emri iptal etmek istiyorsanız E + C (R1 + R2) tuş kombinasyonunu kullanın. (Mesela şutu doldurdunuz. Ama iptal etmek istiyorsanız. Pas tuşuna basarak yaparsanız pozisyonunuz kaybolacak. O zaman E + C tam size göre :) )
Pas tuşuna kısa bir süre basılı tuttuğunuzda yakınınızdaki adama pas gider. Eğer uzaktaki oyuncunuza pas atmak istiyorsanız pas tuşuna uzun süre basın. Aynı şey ara pası için de geçerli.
Top sizde değilken pas tuşuna basılı tutarak orta açma tuşuna basarsanız oyuncunuz, rakip futbolcunun önüne ayağını uzatacaktır.
Aklıma gelen bir kombinasyon ya da hareket olursa yazacağım. İYİ OYUNLAR...