Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: futbolog süper olmuş.ben bjk arka plan paketini indirdim.harika. peki değişik skinleri nasıl bulabilirim.bende fm06 da kayıtlı olanlar ve türksportal'dan indirdiğim var.başka varsa ilginç ve değişik olan yardımcı olurmusun. http://www.sortitoutsi.net/ bu siteyi inceleyebilirsin.Grafik konusunda sana herşekilde yardım eder. Orjinal Mesajı Yazan: jacket yaf kardesler be bu calışmalar tüm skinlere uyar mı??? Hemen hemen hepsiyle uyumludur.
cevik arkadasım gs arkaplanını ındırdım ama arkaplanda bi degişıklık olmadı aynı sey gs skınde de oluyor.. yeni oyun actığımda da bi degişiklık yok.. yardımlarını beklıyorum
Venom Öncelikle oyunun kurulu olduğu klasörde data\cache\english içindeki tüm dosyaları silmelisin. Aurora olması gerekmez hemen hemen her skin için olur. Tek yapman gereken kurulumda belirtilen klasördeki "Aurora" yerine kendi skininin ismini yazmak.
cevik data/cache/english dosyasındakılerı sıldım yıne bı değişiklık olmadı skınlerı hala calıştıramıyorum, oyun bu sekılde hıc zevklı olmuyor yukledığim gs skını oyununun skınler(metalık, capuccıno v.b )kısmında gozukmuyor lutfen yardımm
Venom Orjinal Mesajı Yazan: gorillazz data/cache/english dosyasındakılerı sıldım yıne bı değişiklık olmadı skınlerı hala calıştıramıyorum, oyun bu sekılde hıc zevklı olmuyor yukledığim gs skını oyununun skınler(metalık, capuccıno v.b )kısmında gozukmuyor lutfen yardımm Bu indirmiş oldukların Skin değildir. Sadece oyunu değişik arkaplan resimleriyle oynamanı sağlar. Örnek olarak veriyorum; Orhan Ak'ın profiline bakarken oyunda Orhan Ak ile ilgili bir arkaplan, Hasan Şaş'a bakıyorsan onunla ilgili bir arkaplan görürsün.
cevik Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Orjinal Mesajı Yazan: gorillazz data/cache/english dosyasındakılerı sıldım yıne bı değişiklık olmadı skınlerı hala calıştıramıyorum, oyun bu sekılde hıc zevklı olmuyor yukledığim gs skını oyununun skınler(metalık, capuccıno v.b )kısmında gozukmuyor lutfen yardımm Bu indirmiş oldukların Skin değildir. Sadece oyunu değişik arkaplan resimleriyle oynamanı sağlar. Örnek olarak veriyorum; Orhan Ak'ın profiline bakarken oyunda Orhan Ak ile ilgili bir arkaplan, Hasan Şaş'a bakıyorsan onunla ilgili bir arkaplan görürsün. arkaplanla ve skınlerde aynı problem vardı.. sılıp tekrar yukledım. suan hersey ıstegım gıbı yardımlarınız ıcın tesekkurler
CRNL Arkadaşım backgroundu data\graphics\backgroundun içine at. oyuna girmeden önce belgelerimdeki sports interacticenin içindeki fm nin içindeki cache varsa onu sil. ve data daki cache yi varsa sil oyuna gir. Ayarlardan show background pictures de
Venom **Options-Prefences'e gir. Orada "Show Background Pictures" diye bir seçenek var onun yanındaki kutucuğu işaretle.**