.ArThuR. seni sahte nüfus cüzdanı yapmaktan tutuklluyorum:p gsl olmuş ama yazıları biraz daha kalın yaz;)
Delgado Bjk Orjinal Mesajı Yazan: ...:::ArThuR™:::... seni sahte nüfus cüzdanı yapmaktan tutuklluyorum:p Ben yapmadım arkadaşıma yaptırdım abi ben birşey yapmadım çekmeyiin:p
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm amaç ne onu anlayamasam da olsun hoş :) aynen ya amac ne onu bende anlamadım ayrıca begenmedim de
Azro ya uğraşmış arkadaş işte muhabbet dönsün diye eline sağlık ama iyi olmamış bu arada benim kafama takılan niye volkan demirel :) ?
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Azro bu arada benim kafama takılan niye volkan demirel :) ? Sanırım en mantıklı Soru bu oldu :) ?
NuKe_15 Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm fotoğrafın sığacağı tek resimdir belkide :D:D:D Bi an korktum werilmişti diyiceksin diye:D:D:D
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm fotoğrafın sığacağı tek resimdir belkide :D:D:D Bi an korktum werilmişti diyiceksin diye:D:D:D :D
ŞANLI_ hiç bişiie benzetmedim konuyu ayrıca mizaha açılmış en fiyasko konulardan biri bu olmalı :D (buda komix olan yönü galiba :d )
ANTİfifa Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo_35 hiç bişiie benzetmedim konuyu ayrıca mizaha açılmış en fiyasko konulardan biri bu olmalı :D (buda komix olan yönü galiba :d ) :)------------:)
Venom Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya bu photoshoptan çok painte benzio :D +1:) Sahte Nüfus Cüzdanı düzenlemek anayasamızın 99. maddesinin B bendinin 2. fıkrasına göre yasaktır. (Yine saçmaladım:D)