.ultrAslan. http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN bende Bi kac kari cikti:D:D:D nasil yapilir? ilk önce 'Gözat' a tiklayin ve resminizi upload edin(resim düzgün önden olmali) sonra biraz asagda 'Run Face recognition' a tiklayin ve bekleyin islem bittiginde sol tarafta kime benzediginiz cikiyor:D (bagzen resim düzgün degilse yani önden size göre birini bulamiyor)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Kokane üyelik istiyor dimi... evet üyelik istiyor yaw Ben George Clooney,Colin Farrel,Ben Affleck'a benziyormuşum:D:D:D ne yakışıklı adamım :):D:)
ŞANLI_ bende fotoğraflarımız konusunda işte bu siteyi diodum. yine aynı fotoğrafımı kodum yani cronaldoya benzeyen fotomu moralim yüxeldi yaw :D valla başka resmimi koymak içimden geçmio. yalnız kuzenimde beckham çıktı yaaa bu kadar olur kawga edio benle ben daha yakışıklıyım die hesüphanalah ya :D
blueeda angelina jolie,hally berry,emma watson,sandra bullack,uma thurman,demi moore,catherine zeta jones "bana benzeyenlerden" bir kaçı:)
rapper Orjinal Mesajı Yazan: blueeda angelina jolie,hally berry,emma watson,sandra bullack,uma thurman,demi moore,catherine zeta jones "bana benzeyenlerden" bir kaçı:) ahahahaha ewt tabi ya:):D:D:D
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ 1. Resim Roberto Baggio 2. Resim Ronaldinho:D:D Ronaldinho mu :D:D:D Yasin sende zencilik varmı yaw:D:D
SuperBamm olayı çözmüş bulunmaktayım.. bu program duruşa göre kime benzediğinizi belirliyor... nokta :D
serhatkoyuturk 1-burt reynolds 2-magic johnson:D 3-kevin costner;) 4-pervez musharraf en cok bu cıktı 5-sarah silverman
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ 2. Resim Ronaldinho:D:d ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :d:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D