pes 3'ten sonra we 7 oynadım, ama pes 4'ten sonra we 8 oynamadım.
we 7'nin pes 3'e göre daha iyi port edilmişti. ama we 8 konusunu bilmiyorum.
şu an elimde we 9 var. ve şunu tekrar ediyorum "bana göre" ve sonradan okuduğum bir kısım oyunculara göre gameplay yani oyunun oynanabilirliğinde gelişme var. futbolcuların tepkileri daha hızlı. ancak arkadaşlar siz pes 6 beklemeyin. bu fark çoğu göz tarafından fark edilmeyecek kadar ufak ve "pes fanatikleri" dışındakiler için pek bir önem arz etmeyebilir.
transfer olayından da bişey beklemeyin Vieri hala Milan'da, Cicinho hala Sao Paola'da.
hakem konusuna eğildim. pes 5'te ve we 9 objektif olma adına 3 farklı hakemle, aynı saha ve aynı takımlarla, 3'er mücadelesini otomatik olarak oynattım. we istatistikleri pes'le benzer sonuçlar verdi. arkadaşla değişik hakemlerle yaptığımız maçlarda yine güzel hakem kararlarını takdirle karşıladık. onları cipsli ve kahveli organik artıklarımızı sıçratarak onurlandırdık.
kısaca pes fanatiği değilseniz, öyle arada takılıyosanız kesinlikle sizlere we 9 için zaman ya da para kaybetmeniz tavsiye etmiyorum. benim sözüm "fifa fifa" diye ses çıkaranlara acımaklı bakanlar için; we 9 çıktı.