ice_scream Şimdi yine bi' fantasy forma.. Keşke gerçekte de böyle olsaydı... Adidas Turkey Home fantasy..... yorumlarınızı bekliyorum.... Temiz halini isteyenler pm atsın....
Bulentbag Bu formayı gördükten sonra sana tavsiyeye gerek yok dediğim gibi çizgiler harika, devam et çok başarılısın Orjinal Mesajı Yazan: ice_scream Şimdi yine bi' fantasy forma.. Keşke gerçekte de böyle olsaydı... Adidas Turkey Home fantasy..... yorumlarınızı bekliyorum.... Temiz halini isteyenler pm atsın....
ice_scream çok sağol abi...ama yine de tavsiyelerinize her zaman açığım...herşeyin daha iyi olabilmesi için bu gerekir...
ice_scream dewam ediyorum... Adidas Turkey Away Fantasy WC style..... oooooppppppsssss!!!! Yorumları bekliyorum....... temiz halini isteyenler pm atsın
ice_scream nasıl???? hiç yorum yok mu ?? yorum yapın ki çalışma isteğimiz artsın...bu formaları sizler için yapıyoruz... istediğimiz sadece bi yorum , bi teşekkür...
Gökhan Forma Süper Olmuş ama Biraz Fantaziyi Bıraksak diyorum :) Şöyle bir Ankaragücü Forması yada ne Bilim Bi Denizli Forması İyi Gider ;)
Necaty Bence bu kadar güzel fantasy çiziyorsun birazda TR liginden formalar görelim.Mesela Anadolu takımları veya 3 büyüklerden 1 forma..
ice_scream real formaları içeren yeni bi topic mi açsam acep?? WorldCup formaları için de aynılarını düşünüyorum.. napsam? :D :D