Shevchenko o zaman simdi üstüne montunu giyiyosun ve direkt cdciye fm 2006 almaya gidiyon sonra geliyon oyunu daeomanla oynamaya baslıyon :)
tentenboy Arkadaşlar ben şimdi bişey sorucam.. Ben bu 6.0.3'ü yükledikten sonra İntern'in bi yaması kurulu bende türkiye'deki gelişmeler falan var.. O yamayı tekrar 6.0.3'ün üzerine kurmam mı gerekecek?
tentenboy hımm.. yani o zaman intern yeni çıkaracak yamasını bu 6.0.3'e uyumlu mu çıkarmalı? yada biz bu 6.0.3'ü yüklemicez..?
batigol-7 şimdi bi arkadaşa bu 6.0.3 crackimiz olmadığı için bize bi kıyak yapıcak ve deamon image dosyasını rapide falan bi yerlee upload edicek bizde daemonla image dosyasını kullanarak 6.0.3 oynamayı denicez , hadi elinze belinize kuvvet gençler.
Cambaz Teşekkürler oSa.Fm'yi bırakma noktasına geldim artık:)Sürekli pcye format attığım için oyunlaarım hep gidiyor her nekadar savelerin yedeğini alsamda.İndirmeyeceğim.Neyse iyi oyunlar...
Legends06 Arkadaşlar bn bişey sorcam bn fm2006 ya hiç yama indirmedim şimdi indircem de su yeni 6.0.3 cıkmıs bunun için 6.0.2 yi yuklemek gerekiyor mu
Tracy McGrady_1 kardeşlerim ben 6.0.2 crack ini uyguladım yine çalıştı... versiyon 602 yasıyo ama oyun 603 ldu.. yani sadece 602 yasıyo.. arkla karşılaştırdık oda 603 kullanıo deamon lu aynı özellikler we transferler.. duyurulur yani yeni crack aramayın..;);)
oSa o cracki yaptıktan sonra 6.0.3e ait transfer güncellemelerini görmen normal ancak exe dosyasını değiştirdiğin için 6.0.3 ile birlikte gelen kod değişikliklerini kaybedersin.
eLanvitaL ya arkadaşlar şimdi 6.0.3'ten önce çıkan tüm yamaları kullanamayacakmıyız ben bilgisayara format attım fm 2006'yı yükledim ondan sonra resmi yamaları yükledim ve forma,logo gibi yamaları yükledim fakat oyunda çıkmadı bu sorun yamaların 6.0.3'le uymlu olmadığı içinmi çıkıyo
oSa 6.0.3ü kuramk için başka bir yamaya ihtiyacın yok. Resimlerin çıkması için ise bir defaya mahsus olmak üzere "BelgelerimSports InteractiveFootball Manager 2006cacheenglish" klasöründeki dosyaları silmen gerekiyor, yani bunun 6.0.3le filan bir ilgisi yok.