Tigana'dan şok rapor
Beşiktaş, tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini geçiriyor. Herkes soruyor; neden böyle oldu. İşte Tigana'nın yönetime sunduğu rapor... Fransız hoca herşeyi teker teker anlatıyor...
Futbolcular kaçıyor
Takım olarak üst üste iki-üç maç kazanınca sorun yok. Ancak bir kötü sonuç geldiğinde takımın yarısı ya sakat ya da hasta. Artık bunlara inanmıyorum. İşler kötü gidince görevden kaçıyorlar.
Disiplin yok
Disiplinin olmadığı bir yerde başarı da gelmez. Burada bulunduğum süre içinde bunu gördüm. Ya bu sorunu çözeceğim ya da gideceğim. Ben kesinlikle kalmaktan yanayım. Bu konuda yönetimin tam desteği şart.
A.Hassan örneği
Ahmed Hassan'ı Afrika Kupası'nda izledik. Acaba burada milli takımdaki kadar sorumluluk aldı mı? Chelsea, Barcelona gibi takımların formasını giyen oyuncular takımlarına zamanında dönüyor. O ise benden ek izin almasına rağmen dönmek bilmedi. Kadrodışı kalınca da özür dilemedi, aksine tepki koydu. Eğer ona karşı esnek olsaydım, görevimizi değiştirmiş gibi olurduk.
Fabrika işçileri gibi
Belli saatler içinde kart basıp işe gelip giden işçiler gibi bir hava var Ümraniye'de. Oysa burası büyük hedefleri olan, arkasından büyük kitleleri sürükleyen bir kulüp. Sanki gelinen noktada hiç suçları yok. Profesyonellik sadece transfer döneminde olmaz.
Hemen duşa koşuyorlar
İdmanlardan memnunum. Ancak ilginç bir tespitim de var. Öncelikli olarak çalışmaları sahaya yansıtamıyoruz. Bundan da önemlisi daha bugüne kadar bir oyuncu gelip de eksiğini gidermek için özel çalışma yapmak istemedi. Gençlerin önünü açtık ama idman bitince ilk önce içeri onlar giriyor.
Nisan'da fırtına kopacak
Başta İbrahim Akın olmak üzere, takımın yükünü çekme yeteneğine sahip oyuncuların performansına anlam veremiyorum. Sorun kafalarda. Nisan ayı içinde vereceğim raporda bu kez oyuncuları tek tek değerlendireceğim.
yorumsuz.