03Gs1905 Türkiye'de sadece şunu yapsınlar sigara kullanımı düşer.. Paketin üstüne büyük şehirlerde"Sigara ikiditarsızlığa neden olur." Paketin üstüne küçük şehirlerde"Sigara içmeyin kuşunuz kalkmaz" yaz bak sigara içen kalıyor mu piyasada??
cracks Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Türkiye'de sadece şunu yapsınlar sigara kullanımı düşer.. Paketin üstüne büyük şehirlerde"Sigara ikiditarsızlığa neden olur." Paketin üstüne küçük şehirlerde"Sigara içmeyin kuşunuz kalkmaz" yaz bak sigara içen kalıyor mu piyasada?? gazetde okudum gerçek yaşanmış bi olay. adamın teki bakkala gitmişdemiş bana ******* verirmisin.adam almış sigarayı sigaranında üstünde "sigara iktidarsızlıa neden olur" yazıo.adam bakkala dönmüş demişki "sen bana bunun öldüreninden var", :D:D:D
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: cracks Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Türkiye'de sadece şunu yapsınlar sigara kullanımı düşer.. Paketin üstüne büyük şehirlerde"Sigara ikiditarsızlığa neden olur." Paketin üstüne küçük şehirlerde"Sigara içmeyin kuşunuz kalkmaz" yaz bak sigara içen kalıyor mu piyasada?? gazetde okudum gerçek yaşanmış bi olay. adamın teki bakkala gitmişdemiş bana ******* verirmisin.adam almış sigarayı sigaranında üstünde "sigara iktidarsızlıa neden olur" yazıo.adam bakkala dönmüş demişki "sen bana bunun öldüreninden var", :D:D:D Dediğim gibi yaz bütün paketlere sigara içinizdeki kuşu öldürür diye bak içen kalıyor mu?
rapper Orjinal Mesajı Yazan: cracks Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Türkiye'de sadece şunu yapsınlar sigara kullanımı düşer.. Paketin üstüne büyük şehirlerde"Sigara ikiditarsızlığa neden olur." Paketin üstüne küçük şehirlerde"Sigara içmeyin kuşunuz kalkmaz" yaz bak sigara içen kalıyor mu piyasada?? gazetde okudum gerçek yaşanmış bi olay. adamın teki bakkala gitmişdemiş bana ******* verirmisin.adam almış sigarayı sigaranında üstünde "sigara iktidarsızlıa neden olur" yazıo.adam bakkala dönmüş demişki "sen bana bunun öldüreninden var", :D:D:D puhahaha manyakmış bu yaf