Ahmed Hassan gidiyor!
Mısır'da oynanan Afrika Kupası'nda en iyi oyuncu seçilerek Avrupa'nın gündemine gelen Ahmed Hassan'a Premier Lig yolu göründü. Her fırsatta Premier Lig'de oynamak istediğini açıklayan Mısırlı futbolcunun Tigana tarafından bugün kadrodan çıkarılarak PAF'a gönderilmesi bardağı taşıran son damla oldu.
Daha önce Daily Mirror'a "Ahmed Hassan'ın durumunu sezon sonunda düşüneceğim" açıklamasında bulunan Tigana'nın Ahmed Hassan'ı kadroda görmek istemediği öğrenildi. Yönetim ise taraftarın tepkisinden korktuğu için A.Hassan'ın gönderilmesine sıcak bakmıyor.
Sezon sonu bonservisini eline alacak olan Ahmed Hassan ile Premier Lig takımlarından Fulham yakından ilgilenmeye başladı. Fulham yöneticilerinin Mısır'da Ahmed Hassan'ı yakından izlediği ve Mısırlı futbolcuyla temasa geçtikleri de gelen bilgiler arasında.
İngiltere'den Fulham'ın yanı sıra Newcastle United da Ahmed Hassan'ı kadrosuna katmak istiyor. Mısırlı futbolcuya Almanya'dan da teklifler var. Bu transfere en ciddi yaklaşan ise Werder Bremen. Öte yandan Yunanistan'dan Panathniakos, Ukrayna'dan Dinamo Kiev ve Fransa'dan Marsilya da Ahmed Hassan'ı istiyor.
*kaynak:superspor*