alexandro06 link vermeyecegım.izinsiz yamalarda kullanıorlar..ama istersen blackblood1383@hotmail.com a gel vereym
alexandro06 link vermememin sebebini solemiştim onceden.izinsiz yamalarda kullanıorlar..link isteyenler blackblood1383@hotmail.com adresim msn gelsinler
alexandro06 yarin lugano geliyor..inşallah basın duzgunce bı resım cekerde facesini yaparim... Çok heves ettim şimdi lugano face..ricardo oliveira face yaptımda onu belkı koyarım buraya
tunahan93 Abi Lugano ve Zico'nun karşıdan çekilmiş olarak bulabildiim bikaç resmi.Sana zahmet facei yaparsan çok makbule geçer msnini ekledim ben tunahan@cimen.com Link: http://rapidshare.de/files/30197768/LUGANO___Z_CO.rar.html
alexandro06 arkaasım resimler için saol ama bu resimler heryerde var.ve bunlarla face olmaz..bugün imza atacakmıs lugano.ınsallah ordan bir resim bulablrz.
alexandro06 Arkadaşlar linkide koymak isterdim..fakat benım makına upload etmiyor...msn adresimi vereyim..ilk gelen arkadasa vereyim...o upload ederek koyarsa iyi olur..blackblood1383@hotmail.com
tunahan93 Abi seni ekledim ben tunahan@cimen.com we tunahan_cimen@hotmail.com ikisinden biri sen uygun bi zamanda gonderirse bende filelodge ya da rapishare ye upload ederim sen yeter ki yolla :D :D . Zahmet olmazsa tabi...
tunahan93 Lugano download alexandro06 dan izin aldım ve onda sorun olduu ıcın ben upload ettım. Lugano download
tunahan93 Luganoyu şu resme benzetirseniz daha başarılı faceler cıkar. Ben bunu gamıng access den aldım Paul81118 die biri yapmış.Biraz bunu ornek alrak yapın ıstersenız.
alexandro06 bende yaptıgımın kaşlarına update çekecegim..kaşları daha kalkık olmalı..yoksa bu yabancı sıteden yaptıgın gozlerınde problem var gibi...
tunahan93 Evet Kaş,Ağız, Ve biraz da yanaklarda bıraz problem war. Ama Türk Facemakerlar kesinlikle daha iyisini yapacaktır.