Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Okan Koç'un transferine izin vermeyen Beşiktaş'a tepki gösterirken, Ankaragücü'ne transfer olan genç oyuncuya başarı diledi..
Beşiktaş'ın genç futbolcuyu kendilerine vermemesini eleştiren Gürsoy, "Beşiktaş, Okan Koç'un bizde patlama yapmasından korktu. Biz, Okan'ı zorla transfer etmedik. Kendisi de Beşiktaş'a transfer olmadan, Galatasaray'da oynamak istediğini ifade etmişti. Beşiktaş kulübünün yapmış olduğu bu davranışı etik bulmuyorum. Okan'a da Ankaragücü'nde başarılar diliyorum" dedi.
Sarı - kırmızılı takımın herşeye rağmen şampiyonlukta iddialı olduğunu belirten tecrübeli yönetici, "Oyuncularımız özverilerinden dolayı kutluyorum. Yaşadığımız birçok olumsuzluğa rağmen, ligde bulunduğumuz yerden memmunuz. Burada teknik heyetinin de rolü çok büyük" şeklinde konuştu.
Mart ayında yapılacak genel kurulda yer almayacağını ifade eden Ergun Gürsoy, "Artık emekli olma zamanı geldi. Bundan sonra Galatasaray'a dışarıdan destek vereceğim. Görevde bulunduğum süre içinde doğrularımız da, yanlışlarımızdaolmuştur. Ancak, herşeyi Galatasaray'ın menfaati için yaptığımı herkes bilir" diyerek sözlerini tamamladı.
(DHA)