gAsLaN ya ben bilgisayara format attım fakat ses sürücüsü lazım ses çıkmıyo bilgisayardan . ya birisi link falan koyabilirmi
Kokane Ya tamamda ses kartinin bi ismi vardir. Benimkide OnBoard adi Realtek. Windows Update'e bi arat, sansin varsa bi sürücü önerir.
Kokane Hic anakartin sürücü CDsi yokmu? Buradan gir, sürücü yüklemeye gir, Win soruyor Internet üzerinden arasinmi sürücüyü. Bide ordan arat.
gAsLaN ya ne yazıkki yok. işte onu yaptım zaten bulamıyo. everest diye bi program yükledim ordan baktım böyle yazıyo Ses Bağdaştırıcı Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller ?????
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: tuncberk ya ne yazıkki yok. işte onu yaptım zaten bulamıyo. everest diye bi program yükledim ordan baktım böyle yazıyo Ses Bağdaştırıcı Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller ????? bence bilgisayarı aldığın yere git ve mainboard un driverını iste bu ileridede sana lazm olucak... yada internette aratıp indirebilirsinde...
gAsLaN ben bilgisayarı adanadan almıştım ama artık ist .dayım bide evet ac97 lazım yükledim fakat tam bitiriyo yüklemeyi resetleniyo bilgisayar. açılıncada sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı gibi bişey yazıyo. siz bi link verebilirmisiniz
gAsLaN ne yazıkki olmadı 14 kb lık bişey çıkıyo. linke göre girdim o siteye zaten does not support diyo. bide benim bildiğim ftp leri açmak için ayrı bişeyler gerekiyo ilk link ftp di ondan açamadım
.ArThuR. aslında gereken windows updateleri yapıca otomatik olarak tanır. (xp ise) bn öyle biliyorum.. bi dene istersen.
gAsLaN ya arkadaşlar ben bi kaçtanr ac 97 indirdim ama onların uymuyo herlde bana resetliyo yüklerken bi tanıdık var uymuyodur dedi. çok kötü bu ya hiç ses çıkmıo bilgisayardan