Kadıköy 6.noteri huzurda Fenerbahçe Kart sahibi olan taraftarlar arasından yapılan çekilişle Kaan Emanetoğlu, Edip Yaltır, Cengizhan Yıldız ve Serhat Sözcü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Mağazası ile Fenerbahçe Müzesi’ni gezmenin yanı sıra Samsunspor maçını Başkanımız Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulumuz ile birlikte seyretme ve yemek yeme şansını yakaladı.
Fenerbahçe Kart talihlileri ilk olarak Fenerium mağazasını ve Fenerbahçe Müzesi’ni gezdiler.
Müze turunun ardından talihliler Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanımız Murat Özaydınlı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım, Hakan Dinçay ile tanıştılar.
Taraftarlarımız daha sonra Samsunspor maçı öncesi Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım ile sohbet ettiler. Karşılaşmayı Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte seyreden Fenerbahçe Kart talihlileri devre arasında ise başkanımız Aziz Yıldırım birlikte akşam yemeği yediler.
Bu arada talihlilere Başkanımız Aziz Yıldırım imzalayarak forma armağan etti. Asbaşkanımız Murat Özaydınlı şunları söyledi: “Şanslı taraftarlarla birlikte olacağımız için mutluyuz. Taraftar Kartı alanlar için daha bir çok sürprizimiz var. Kart sahipleri Fenerbahçe’yi doyasıya yaşama imkanı bulacaklar