Last_Blow Merhaba arkadaşlar bugün kullandığım anti-virüs programı Avast! beni uyardı ve C:/Windows/Mstray.exe ' de virüs buldu bunu silemedim bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim.
Last_Blow Sabah açtığımda Avast! uyarı verdi. Sonra ben silmeye uğraştım Avast! Bu dosyaya ulaşılamıyor gibisinden bişey dedi. Sonra bende Onar dedim yine aynısını dedi. Duyduğuma göre bilgisayarı yavaşlatıyormuş. Nerden bulaştığını da anlayamadım.
SkyJacker. Bilgisayarını güvenli kipte açıp ; C:Windows yolunu izleyerek Mstray.exe dosyasını bulup silmelisin ..
CrossOver hiç bişi işe yaramazsa silinmeyen programları silen bi program var inndir.com dan bulabilirsin bu arada msnden silmişin beni:)
The Groove Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Sistemi eski bi tarihe yükle öyle dene. Türkcesini tam bilmiyorum ama anlamissindir ;) sistem geri yukleme ;)
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: casusfb1907 Orjinal Mesajı Yazan: militan msnden silmişin beni:) gereksiz kişileri siler tabii :p dayakmı istiyon:)
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: militan Orjinal Mesajı Yazan: casusfb1907 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: militan msnden silmişin beni:) gereksiz kişileri siler tabii :p dayakmı istiyon:) :D:D
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: cracks regeditten silmeyi dene dosyanın regedit yolunu ören Bunu öğrenmek içinde Hijack programını indir...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: cracks regeditten silmeyi dene dosyanın regedit yolunu ören Bunu öğrenmek içinde Hijack programını indir... burdan http://files4.majorgeeks.com/files/3ef413c41b38a5cbc1e5a88d9ce5f3a8/spyware/hijackthis.zip