Marty Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Emre Aşık, Galatasaray ile anlaştı... Rıza Çalımbay döneminde takımdan ayrı kalan ve Tigana ilede yıldızı barışmayan Emre Aşık Galatasaray ile anlaştı... http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=292170&mans=true
eLanvitaL bencede almak çok saçma bişey zaten bence galatasaray'ında ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum bir kere yedeklerdeki ayhan yalçın var istanbulspor'dan transfer o bence gelecekte iyi bir defans olabilir.
Berkaiser İşte anlam veremediğim bir transfer daha.Ne diye aldık bu Emre Aşık'ı hiç anlamıyorum,umarım anlayan birileri vardır.
SuperBamm gereksiz bi transfer olmuş galatasaray için.. ben fenerbahçeliyim ama artık toplamak galatasaray ın işi değil..
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: Batsuhanu bencede almak çok saçma bişey zaten bence galatasaray'ında ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum bir kere yedeklerdeki ayhan yalçın var istanbulspor'dan transfer o bence gelecekte iyi bir defans olabilir. Yalçın sezonu kapattı. Ama yine de Emre Aşık saçma transfer olmuş. Onun yerine gidip daha genç ve yetenekli bir adam alabilirlerdi yedek için.
Shevchenko Sanırım biz bu Emre'yi beleşe aldık kulübün parası olsaydı tabiki bunu yerine başkasını alırdı ama mali koşullar sadece beleş oyunculara yetiyo
CarlosSantanaa çoook lüzumsuz bi transfer diye düşünüyorum eğer emre için bjkye para verdiysek yazıklar olsun bu yönetime!!!
eLanvitaL Orjinal Mesajı Yazan: CarlosSantanaa çoook lüzumsuz bi transfer diye düşünüyorum eğer emre için bjkye para verdiysek yazıklar olsun bu yönetime!!! bencede yazıklar olsun işte millet para toplayarak klübü kalkındırmaya çalışır bunlarda klübü batırmaya çalışır böyle gereksiz harcamalarla:mad:
Shevchenko Bi yanlış anlaşılma var.Emre,Beşiktaş'dan serbest bırakıldı bizde onu free olduğu için aldık Gs'de o kadar akılsız değil heralde parası olsa daha bi oyuncu alırdı
Tearaway bence yönetim anladı tomas ve songu sezon sonu tutamıcaklarını bari eskileri alıp boş kalmayalım diolar
mustidinho Orjinal Mesajı Yazan: cmc Bencede 30 yaşını aşmış 1 yıldır sahaya doğru düzgün çıkmamış bir oyuncuyu almak bence hata!!! ala ala bunu mu aldınız yaw
Ozzy_AFR adam gs de oynar kendını yenıden kanıtlarsa bjk cok pısman olur.ama oynucanı sanmıyorum.onun yerıne paf takımdan bir kac genc daha cıksaydı aydın gibi fln
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: mustidinho Orjinal Mesajı Yazan: cmc Bencede 30 yaşını aşmış 1 yıldır sahaya doğru düzgün çıkmamış bir oyuncuyu almak bence hata!!! ala ala bunu mu aldınız yaw wallaha elde bu vardı ne yapalım yani...