"Fatih Terim ile görüşmem oldu.. Fikirlerini aldım ve yönetim kurulu arkadaşlarıma kendisinden aldığım görüşleri ilettim.. Teknik direktörlük konusunda tek başıma karar vermeyeceğimi daha ilk günden bu yana söylemiştim.. Bu sözümü yerine getirmek için tüm arkadaşlarımın görüşlerini aldım.. Bu görüşme sırasında kesinlikle kendi fikirlerimi onlar kendi fikirlerini söylemeden önce belirtmedim, hiç bir arkadaşımla bu konuda tek bir kelime dahi konuşmadım ve onların kararlarında yönlendirici olmadım.."
"Görüşmemiz yönetim toplantısı çok kısa sürdü.. Türk Milli takımının 2008 Avrupa Şampiyonasına götürecek Teknik Direktörün Fatih Terim olması yönünde bütün arkadaşlarım fikir ve görüş belirtti.. Hiç bir arkadaşımız Fatih Terim ismi dışında bir şey söylemedi ve bentde bu görüşlere katıldım.. Allah yolumuzu açık etsin.. Allah bizleri utandırmazsın.."
"Ülkemiz adına çok önemli bir yola çıkıyoruz.. Avrupa Şampiyonasına katılamadık, Dünya Şampiyonasına katılamadık.. İnşallah bu dönem zoru başararak oynayacağımız 12 maçı yurt dışında oynayacakmış gibi hazırlıklarımızı yapacağız.. Bu arada FIFA Tahkim kuruluna ve istediğimiz sonuç çıkmazsa CAS’a kadar gideceğiz.. Ama hiçbir olumlu karar çıklayacakmış gibi hazırlıklarımızı yapacağız.."
"Ekip çalışması içinde olarak yine başarıdan başarıya koşan, dünyanın neresinde olursa olsun tüm maçlarımızı kazanacak güçte bir takım olacağımıza inanıyorum.. 2008 haritada nerede olursa olsun biz bu turnuvaya katılacağız.. Fatih hocamızın sonuna kadar arkasındayız.. Ülkemizi bu kupaya taşıyacağız.."