G.Saray Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, "Paris'te gazetelerin çoğunda G.Saray gibi çok değerli bir markanın, maalesef bu bağış kampanyasıyla biraz itibar kaybettiğine şahit oldum" dedi.
***
Onun derdi başka
G.Saray parasızlık nedeniyle kıvranırken Kıran, "Bağış kampanyası nedeniyle Paris'te itibar kaybettik" dedi.
MEMNUN KALMADI
G.Saray yardım kampanyası sayesinde FIFA'ya borcunu ödeyerek rahat bir nefes alırken, Turgay Kıran ise Fransa'da itibarın kaybolması nedeniyle endişeli. Kıran, "Paris'teki gazetelerde Galatasaray'ın bağış kampanyasıyla itibar kaybettiğine şahit oldum'' şeklinde konuştu.
BENİM SAYEMDE
Bağış kampanyasının altının doldurulması gerektiğini ifade eden Kıran, Riva projesiyle ilgili muhalif tavrının Galatasaray'a 50-60 milyon dolar kazanma yolu açtığını iddia ederek, "Daha önce 60- 65 milyon dolardan bahsediliyordu. Şimdi 150 milyon dolar deniyor" dedi.