Futbolun Efsaneleri - Regen Paketi
Şimdiye kadar 5 regen paketi hazırlamıştım siz SCN üyelerimiz için. Bunlardan sonuncusu ile uğraşırken aklıma müthiş yetenekleri ile kendilerini dünya futboluna duyurmuş efsane oyuncularla ilgili bir paket hazırlamak geldi. Ve işte karşınızda, futbolun efsaneleri... Pelé, Maradona, Cruyff, Platini diye başlayan listede tam 170 futbolcu bulunuyor. Kendi değerlerimizi de unutmadım tabiki; Türk futbolcular da yerlerini aldılar.
Daha önceki regen paketlerini kullananlar zaten biliyordur ama yine de kısaca açıklamak gerekirse; yamada yeralan oyuncular oyunun ilerleyen sezonlarında genç yıldızlar olarak ortaya çıkacaklar. Bu bir regen paketi olduğu için, oyuncular doğru mevki ve özelliklere sahip olmayabilirler, hatta berbat özelliklere bile sahip olabilirler. O yüzden "ben Peléyi aldım ama kalede oynuyo, bu nasıl iş?" demeyin sonra :). Sadece 5 KB (!)lık bir yamadan daha fazlasını beklemek de doğru olmaz. Zaten böyle düşünenler için team coach'un hazırladığı nostalji yaması var.
Normalde, yamadaki futbolcular yıllar ilerledikçe ortaya çıkacaklar ancak siz futbolcuların oyunu açtığınız gibi çıkmasını istiyorsanız bir alternatifiniz var: oyunu kurarken "Use real players" seçeneğini iptal etmek. Bu seçeneği iptal ederseniz oyundaki tüm futbolcular rastgele oluşturulacaktır ve yamada yeralan kişiler oyuna en başından dahil olacaktır. Seçim sizin...
Kurulum
- FE Regen Paketi.zip dosyasını açtığınızda çıkacak "legends.edt" dosyasını FM 2006nın kurulu olduğu dizindeki "/data/db" klasörüne kopyalayın.
- Bu yama eski (saveli) oyunlarınızda geçerli olmayacaktır; o yüzden yeni bir oyuna başlamalısınız.
- Tüm yamalar ile uyumludur.
Test aşamasında yardımları esirgemeyen Venom'a teşekkür ederim.
Yüklemek için tıklayınız.