Shevchenko Arkadaşlar ben data editörden bi kaç ayar yaptım ama oyuna girince hiç bişey yapılmamış gibi duruyo yani herşey aynı data editör'de yaptığım değişiklikten sonra kaydettim ve çıktım sonra yeni oyun kurdum ama yine herşey eskisi gibi kaydettikten sonra bişey dahamı yapmam gerek acaba yoksa kaydetmeyimi beceremedim ilk defa hayatımda editöre girdimde
T.Henry editöre girdikten sonra server.db ye mi kaydetin... başka bi yere kaydettiysen olmaz ondan dedim
intern yaptığın değişiklikleri **server.db** nin üstüne kaydetmen gerek. eğer böyle yaptığın halde olmuyorsa **SCN_FM 2006 DATA UPDATE 1.9.2005 - 1.2.2006** yı dene. ***intern***
dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Arkadaşlar ben data editörden bi kaç ayar yaptım ama oyuna girince hiç bişey yapılmamış gibi duruyo yani herşey aynı data editör'de yaptığım değişiklikten sonra kaydettim ve çıktım sonra yeni oyun kurdum ama yine herşey eskisi gibi kaydettikten sonra bişey dahamı yapmam gerek acaba yoksa kaydetmeyimi beceremedim ilk defa hayatımda editöre girdimde datada yapılan değişikler kayıtlı oyunda gözükmez yeni oyun açman lazım
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: dogusakpinar Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko sonra yeni oyun kurdum ama yine herşey eskisi gibi datada yapılan değişikler kayıtlı oyunda gözükmez yeni oyun açman lazım burada zaten belirtmiş yeni oyun kurduğunu ;)
Shevchenko Arkadaşlar dediğiniz gibi yapıyorum ama yine aynı, server_db üstüne kaydediyorum ama bişey değişmiyo :(