BlackStorm87 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay rapidshare linki saglam nerede takıldıgını yazarsan yardım olabiliriz.Yine de bilmediğini varsayarak; Acılan sayfada FREE ye tıklıyorsun,30-35 saniye kadar bekledikten sonra sana 3 haneli bir kod veriyor o kodu hemen yanındaki kutucuga giriyorsun.Bu kadar... yok saol dostum sorun bendeymiş operayla açılmadı internet explorer la açıldı gende saol...
Clooney86 Yamanın Mega linki kırılmış Rapid için de ne yaptıysam ıp yenileme gibisinden bi işe yaramadı.37 dakka bekleyecekmişim.!
OZYZ Orjinal Mesajı Yazan: Clooney86 Yamanın Mega linki kırılmış Rapid için de ne yaptıysam ıp yenileme gibisinden bi işe yaramadı.37 dakka bekleyecekmişim.! KARDEŞ BEN GRABBER KULANARAK İNDİRİYORUM BAYADA İYİ İNİYOR SORUN YOK TAVSİYE EDERM
cantona841 arkadaşlar ben 6.0.3 ü kullanıyorum.acaba bu yamayı onun üzerine mi yükliycem yoksa gerek yok mu?
exlem beşiktaşa bobo gelemiyor çünkü yabancı kısıtlaması var pancu gitse bile hala kiralık oyuncularda yabancı kontejanını dolduruyo ne yapmam gerekiyo intern
exlem Orjinal Mesajı Yazan: exlem beşiktaşa bobo gelemiyor çünkü yabancı kısıtlaması var pancu gitse bile hala kiralık oyuncularda yabancı kontejanını dolduruyo ne yapmam gerekiyo intern bi cewap werseydin intern bare
intern pardon görmedim arkadaşım. eğer türkiye ligini seçtiysen çözümü yok. BJK'yi seçip yabancıları azaltmadığın sürece gelmez. **ama türkiye ligini seçmediysen bir sorun olmuyor, oyuncu direkt geliyor.** ***intern***
denizlampard yama süperdir deneyin yanii..bide türkçe olsa tadına doyum olmıcak ama işte ordan kaybedioruzz..