afacan_90 arkadaşlar benim ingilizce hiç yok ama bu fm 2006 da çıkan türkcelerde konuşmaları türkce yapmıyor ama sizden istediğim devre arasında ve maç sonunda o ingilizce konuşmaları buraya türkce yazarmısınız herkesin iine yarar herhalde beni anlamayan yoktur okey
Dabulu evet o konuşmalarda oyunda önemli bir faktör olduğu için ing si iyi olan biri çeviri yaparsa iyi olur...
aytac_55 ben araştırdım arkadaşlar angry-kızmak disappointing-ümitlerimi boşa çıkardın encourage-cesaret vermek pleased-lütfen delighted_beni çok sevindirdin
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: aytac_55 ben araştırdım arkadaşlar angry-kızmak disappointing-ümitlerimi boşa çıkardın encourage-cesaret vermek pleased-lütfen delighted_beni çok sevindirdin pleased memnun olmak demek arkadasım...
oSa you can do it! ==> "Aslansın sen, yürü be, kim tutar seni" şeklinde gaz verip cesaretlendirmek angry ==> Kramponla futbolcu vurmak :)
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: oSa angry ==> Kramponla futbolcu vurmak :) Çok kullandığım bir seçenek ;)