Shevchenko Arkadaşlar ben Milan'la oynuyorum 30-40 milyon transfer bütçemde var ama hangi oyuncuya teklif ediyosam kulüp kabul ediyo oyuncu istemiyo yani en kötü oyuncuya teklif ediyorum kulüble anlaşıyoz ama oyuncu ilgilenmiyo Ronaldinho'da da aynısı oluyo 3.ligden bi adam alırkende öyle oluyo Milan'ı niye istemiyo bu oyuncular böyle gidişle oyuncusuz kalıcam :)
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: kanakan oyuncu ya önerecegin maasıda yukselt öyle de denedim ama ondada hepsi kabul etmedi 5 kişiye ettiysem sadece biri kabul ediyo o da fazla maaş verdiğim için :(
10__uLtRaDoGuS__10 bu sorun bendede oldu o hatayi düzeltmek için oyunun crack'ini bulman gerekiyo sonradan düzeliyo ben nuri sahini aldim hemen!
Shevchenko arkadaşlar editör kurup takımın reputationuna baktım reputation yerlerde sizce takımın reputationunu niye düşüyo olabilir?oSa nerdesin ya ?
10__uLtRaDoGuS__10 Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko hocam yapma ya ne alakası var bu işin crackla, daemonla bırak ya :) kardes sana yemin bile edebilirim bende parabirimi sorunuda vardi hep deisiyodu craki yapistirdim hepsi düzeldi demeki oluyomus ;)
T.Henry shevchenko, ronaldinho yu fln bilmemde, oyuncuların hepsine sözleşme önerirken anahtar oyuncu yapıp dene bi ;) bu arada crackle bi alakası yok :S