Venom Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu valla benim pc ye gelipte babamın hesap dosyalarını bozarsa varya onun anlını karışlarım... bi düşünelim günün büyük bir bölümünde ibo pc nin başında dolayısıyla virü büyük ihtimal ibo'nun yüzünden bulaşır... Eer bulaşıp da o dosyalar giderse babası ibo'yu ....:D
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu valla benim pc ye gelipte babamın hesap dosyalarını bozarsa varya onun anlını karışlarım... bi düşünelim günün büyük bir bölümünde ibo pc nin başında dolayısıyla virü büyük ihtimal ibo'nun yüzünden bulaşır... Eer bulaşıp da o dosyalar giderse babası ibo'yu ....:D evet aynen öyle olur. o dosyalar bozulursa suç bana kalır :( ve dolayısı ile FİFA dan büyük cezalar alabilirim :D (bizim evin fifası babam oluyoda :)) şu an son kattayım ama o durumda bir en alt lige düşürülebilirim ( yani camdan aşağı :() :D
.ArThuR. evet aynen öyle olur. o dosyalar bozulursa suç bana kalır :( ve dolayısı ile FİFA dan büyük cezalar alabilirim :D (bizim evin fifası babam oluyoda :)) şu an son kattayım ama o durumda bir en alt lige düşürülebilirim ( yani camdan aşağı :() :D :) çok iyi ya.. bizim ewde babam başbakan ve ekonomi bakanıdır..:p (bu arada konu nereden nereye geldi)
cracks bilerek böyle çarşaf gibi verdim.günde ortalama 10 tan gelio.hepside o bahsi çıkan virüs.ibret-i alem için koyuyorum :D alın bakın isimlere aldanmayın hepsi virüss