__JackaL__ arkadaslar bende sonunda forma yaptım bakalım beğenicek misiniz. Forma yapmayı iyi bilenler bana yardım ederse çok sevinirim...
Gökhan Arkadaşlar Konuların Başlığını Editleyin Kendinize Has Bir Başlık Atın ;) Yoksa Ben Editlerim.:) __JackaL__ kit Editing gibi bişeyler yada kit store falan :)
__JackaL__ Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ Arkadaşlar Konuların Başlığını Editleyin Kendinize Has Bir Başlık Atın ;) Yoksa Ben Editlerim.:) __JackaL__ kit Editing gibi bişeyler yada kit store falan :) ok düzelttim
ceza_fatalrhymer abi bende yapmak istiom fakat adrianonunkinden hiç bişi anlamadım sen nerden faydalandın
__JackaL__ Orjinal Mesajı Yazan: ceza_fatalrhymer abi bende yapmak istiom fakat adrianonunkinden hiç bişi anlamadım sen nerden faydalandın arkadaşım bana kimse yardım etmedi ama keşke etselerdi kendim çalışıp araştırıp tuşlara basıp buldum. :) ama MSN ini özel msj olarak at bana konuşalım. Bu arada ben bu işte o kadar ii diilim o yüzden daha profesyonel biriyle görüşsn daa ii olur
__JackaL__ Orjinal Mesajı Yazan: _Aragorn_ logolar iyi değil,yıldızlar büyük olmuş fakat biraz geliştirirsen iyi olabilir... yorumun için tesekkürler ben bu formayı ACDsee Foto Editor le yaptım zaten. Sizin gibi yapabilmem için çok çalışmam lazım biliom ama photoshop un hangi sürümünü kullandıgını söölersen daa iisini yapabilirim. :)
MRT.16.5 güzel ama daha iyisi olabilir belki değişik bir programla yaptın ama sana photoshop programını öneririm eğer istersen özelden mesaj at sana link veririm ok...
__JackaL__ bende photoshop un ii oldugunu biliom hatta bi versiyonunu indirmiştim ama eski versiyonu oldugu için bişi yapamadım o yüzden en yeni versiyonun hangisi oldugunu söylerseniz çok sevinirim. hunter_21; sana özel msj attım bakarsın