alphako Nasıl oynanıyor yaw nylere basacam herşey çok karışık bana kim öğretebilir.İngizcem iyi değildirde....
oSa bence oturduğun yerdeki internet kafelere gidip oyanayan varsa rica et; ya da başka bi fm manyağı arkadaş bulup sen öğreninceye kadar beraber oynayın. Bu öyle kolayca anlatılabilecek birşey değil ne yazık ki...
Ozzy_AFR fm oynanmaz YASANIR.o takımdakı mutlulugu,uzuntuyu stresı yasamak baskadır. sen once guclu bi takım al onu sampıyon yapana kdr oyna.sora orta hallı takımlara gec tabi kendine guvenıosan
Onur_gs Arkadaşım Aç Sözlüğü Bilemediğin Kelime Olunca Öğren Sonra Taktik Dene Antreman Hazırlamaya Çalış Zaten Turroilde Var
ANGEL_M Aslında bu fm 2006 ilk oynayan herkese zor geliyor.Bendede olmuştu aslında.Ama bu oyunu çözmek zor değil.Eğer çatpatingilizcen varsa oynaması kolay.Ya da bir internet cafeye git.İyi oynayan biri varsa ondan yardım iste.Ya da oyunu oynarken bilgisayarında ki ingilizce sözlükyen yararlan.(Sözlüğün yoksa inndir.)
ANGEL_M Bunda zor olan bişey yok.Araştırılacak bişeyde yok.Anlamıyorsan indireceksin sözlüğü,anlamadığın kelimelere bakacaksın yavaş yavaş öğreneceksin.
Venom Ya anlatılacak olay değil FM oynaya oynaya alışacaksın ingilizce problemi yaşayabilirsin sözlükle idare et. Şu an ingilizcemin bu seviyeye gelmesinin en büyük sebebi FM dir...
T.Henry ben ilk kez cm 98-99 oynamıştım. daha 3.sınıfa gidiyodum. buna rağmen öğrenmiştim ama o zamanlar cm yada şimdiki adıyla fm bu kadar karışık değildi tabi.banada üst kattaki komşumuz tüm detaylarıyla anlatmıştı. seninde fm oynayan bi yakının varsa öyle öğretsin sana. öyle biri yoksa da osa arkadaşın dediğini yap.
erDem.oRaNGeCoDeR ya Allah Allah anlamıorum benmi çok zekiyim acaba çünkü daha 2. sınıfa giderken ilkez cm aldım hiçbi sorun çıkmadan oynadım aldığım gibi çözdüm ing kötüydü tabiki deneye deneye öğrendim mesela make an offer'ın teklif yap demek olduğunu fln hep şansına buldum
10__uLtRaDoGuS__10 ne biçim soru bu FM anlatilmaz deneye deneye ögrenilir!!! tabi öncelikle futboldan az çok anlaman gerek futbol termlerini bilmen gerek yoksa oyunu oynaman bisey ifade etmez!!
Makaay bence bir kaynak lazım sana.bende seriye cm3 yani 98-99 sezonu ile başlamıştım.bu oyunu hiçbiryerden duymadım,etmedim.cd ciye gittiğimde alacak birşey bulamadıgım için bu oyunu almıstım fifa tarzı bir futbol oyunu sanarak.eve gelip kurdugumda yazı ile dolu bir oyundu ve hiçbirşey anlamamıstım.uzun süre rafta durdu oyun daha sonra bir oyun dergisinde oyunun tanıtımı ve incelemesi vardı.yeni bir hevesle yeniden kurdum oyunu.o dergiden baya bişeyler kaptım.daha sonrada kendim yeni şeyler keşfederek ilerlettim.şimdiki durumumuz ortada :) sende oyun dergilerinde falan bu tür bir kaynak bulabilirsen işine yarar diye düşünüyorum.sıfır bilgi,sıfır cm-fm geçmişi ile oyun senin için pek bir anlam ifade etmeyecektir...
fatihresat Arkadaşım fm 2005 i oyna. %100 türkçe paketleri var onuda yükle daha rahat ögrenirsin... Sonra 2006 alırsın sana tavsiyem bu... Ama bu oyun bağımlılık yapar derslerine dikkat et... :)
STRATOVARIUS forumdaki konuları da iyi takip edersen cok sey ogrenırsın. antreman programları,taktikler, transfer yapma yontemlerı vb. gıbı dosyalar oluyor zaman zaman. bunlar cok ısıne yarar. birde bence en güzeli deneme yanılma yöntemi. kafana göre takılacaksın. gerisi kendiliğinden geliyo zaten
ŞANLI_ sen ilk başta full türkçeleşmiş eski oyunlarını oynamaya başla az çok kawradıktan sonra zaten ezbere oynamaya başlarsın.