recos arkadaslar ben besiktasın parasını artırmak için editore giriyorum ama 15 dakika bekliyorum gelmio.Bunu yeniden indirebileceğim bi yer war mı????????
Stephan_Appiah bilgisayarın yavaş olabilir. ayrıca oyunun kurulu olduğu yerden oyunun salt okunurluğunu kaldırman lazım ve biraz beklemen lazım yeniden indirmene gerek yok
Venom Program FilesSports InteractiveFootball Managerdatadb nin içideki dosyaların salt okunrluğunu kaldırdığından emin ol. Ram'in 256 nın altındaysa normaldir açılmaması....
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: recos arkadaslar ben besiktasın parasını artırmak için editore giriyorum ama 15 dakika bekliyorum gelmio.Bunu yeniden indirebileceğim bi yer war mı???????? Benimde aklıma ilk ram'den kaynaklanabileceği geldi. Eğer ram 512'nin altındaysa herşey oldukça yavaş olacaktır. Hele ki 256'nın altındaysa editör'ü bence kullanma bile.
recos ya db klasörünün salt okunurluğunu kaldırdım.editörü acıyorum dosya yı secip veri tabanını ac diyorum.orda server_db die bişey var ona giriyorum.baya ilerlio ama kişi verilerine gelince orda kalıo....
Makaay 256 ramle istediğin gibi kullanamazsın zaten.ya beklemeyi göze alacaksın o süre içinde elbet acılacak editör(ki data bozuk degilse) ya da hiç acmicaksın bile
recos Orjinal Mesajı Yazan: Stephan_Appiah eğer açıyorsa biraz beklemen gerekiyor benim ram de 256 sende tahminen kac dakkada acılıyo
Stephan_Appiah Orjinal Mesajı Yazan: recos Orjinal Mesajı Yazan: Stephan_Appiah eğer açıyorsa biraz beklemen gerekiyor benim ram de 256 sende tahminen kac dakkada acılıyo datanın açılması bi 5 dk yı alır açtıktan sonra ayarlarla oynadığın zaman bazen bekletiyo seni, biraz sabırlı olman lazım oyunu açarken pc yi başka şeyle yorma
recos ya bi 10 dakka bekliorum gelmiyo.ayrıca db içindeki dosyaların salt okunurluğunu kapatıyoru.m,geri gelip baktığımda hala salt okunur işaretli.ayrıca editoru acınca veritabanın dan server db yi sececez diimi
Makaay evet dogru dosyayı seciyorsun sorun görünmüyor database acısından ama dediğim gibi 256 ram ile kullanmak cok mümkün degil