tanselfb benim oyun aşırı hızlı ne yapabilirim bütün özellikler high nerdeyse double speede yakın bir hızda:(
gs4ever enteresan millet yawaşlık problemini çözemedi sana kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum...
Sarpus macta oynarken pause yap orda speed yazan bisey var ona gel ordan degistir onu normal yap duzelir hızzz
Chatty ya arkadaslar bende oyun icindeki hiz ayarlamak icin olan bolum yok :( nedenini bilen var mi .. ?
R2.ScHuMi_1 kardeş aynı şey bende pes 4 de olmuştu çok ilginç bie seyle düzeldi normal speedi double speed yaptım düzelti cok enteresan gelicek ama öyle düzeldi
Chatty hasan bende hic oyle bi secenek yok oyunu kurdum ilk basta vardi sonra pc ye format attim tekrar kurdum .. benim oyunumda hic bir yama da yok ama oyle bi secenek mac icerisinde esc'ye bastigimda cikmiyor speedi degistiremiyorum
gs4ever CHATTY kardeş zaten DOUBLE SPEED i almak için yeterli miktarda Pes5 POİNT e ihtiyacın war yada PARA içeren bir yama yüklü olması lazım mesela WETURKA yüklü deilse DOUBLE SPEED seçeneği çıkmaz...
Chatty Orjinal Mesajı Yazan: gs4ever CHATTY kardeş zaten DOUBLE SPEED i almak için yeterli miktarda Pes5 POİNT e ihtiyacın war yada PARA içeren bir yama yüklü olması lazım mesela WETURKA yüklü deilse DOUBLE SPEED seçeneği çıkmaz... hasan benim ekran kartim oyun icin cok iyi asus a9250 256 ekran kartina sahibim .. ben oyunu ilk alip kurdugumda ne kadar pes pointim vardiki .. benim anlamadigim oyunu kurdugumda ilk kurudugumda boyle secenegin olmasi simdi olmamasi .. bi ara turkce dilini kurdum ondan mi oldu sonra sildim tekrar yukledim fakat yine cikmiyor simdi master lig oynuyorum istemedigin kadar pes pointim var ama cikmiyor lanet olasi o secenek :(..
Chatty Yaaaaa tamam Haklisinnnnnnnnnnnnnn gs4ever pes pointten acacakmissin ama neden ilk kurudumda cikmistiki :d tskler arkadaslar
gs4ever eğer logo ve kulüp isimlerini düseten yamayı indirdiysen ondan olmuştur SCN'de yapılan çoğu yama Pes Shop taki herşeyi açıyo ve 69.000 küsür pes point werio...