Necaty Can Polat napıyosun yaa bu ne niye arka arkaya böle msj yazıyosun yapıldı işte hiç yapılmamasından iyidir birazcık sabredin yahu kaloy bişeymiş gibi hemen yapılsın isteniyor..
Kerem Beyler ben trabzonluyum ama background'unu da yaptım isteyene veririm ama ben Turkcell süper lig background'unu kullaneom
Necaty Kurt_curtis sen ver ozaman tamam sen buraya koy biz koymuyoz gerçi sen hep koycam diyon ama nedense hiç biri yok..
can_polat61 YA ARKADAŞLAR BU KADAR ZORMU YA BİR HAFTADIR BEKLİYOZ SADECE NECATY ARKADAŞIMIZ UĞRAŞIYO NE BİLİM YAPILCAKMI YAPILMICAKMI ??
can_polat61 ya necaty bende onu diyom yapıldı iki gündür eklemek mi bu kadar uzun sürüyo tamam zaten zaman önemli yapılsın yeterki şimdiden yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşlar allah razı olsun elinize sağlık
Cambaz Orjinal Mesajı Yazan: Necaty yapıldı dostum mrk etme kolay da değil ama bugün eklencek... Necaty yaptın madem link ver forumada millet beklemesin.
Necaty arkadaşlar yayınlandı..İndirmek için Fifa 06 yamaları bölümündeki Fifa 06 TS Background Patch adlı konuya bakabilirsniz..