serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: uLtRaDoGuS06 link çalismio baba en iyisi baska bi link ver rapidshare falan hadi kolay gelsin ! firefox kullanıyosan calısmıyo bendede olmustu ama internet exp. da acılıyo
jedican merhaba eline sağlık denemek için sabırsızlanıyorum ama indiremiyorum neden... belki bende sorun vardır ama hemenpaylaş linkine girmiyor sunucu bulunamadı diye hata veriyor. Tekrar kontrol edermisin bide mümkünse alternatif bi link please...
Dabulu arkadaşlar link sağlam zaten hemenpaylas.com da dosyalar silinmiyor hiç bir zaman.. alternatif bir link ayarlamaya çalışıuyorum...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ibo indirdim helal süper olmuş schalke nintezahuratını bulamadım zaten alman takımlarından sadece b.munich inkini bulabildim...
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ibo indirdim helal süper olmuş schalke nintezahuratını bulamadım zaten alman takımlarından sadece b.munich inkini bulabildim... bide werder bremen bulsan süper olur ya
Venom Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ibo indirdim helal süper olmuş schalke nintezahuratını bulamadım zaten alman takımlarından sadece b.munich inkini bulabildim... valla olsa kesin yollarım sana da ben de bulamadım:) elime geçerse yolları sana tezahürat...