17 Ocak Salı günü, forumda, Konyaspor maçına 07:05 uçağı ile gidip, 22:10 uçağı ile dönüleceği üzerine bir bilgi geçmiştik. İmkanı olanların da bu şekilde gelebileceğini, Yılmaz ve benim de bu seferler ile gidip döneceğimizi bildirmiştik. 18 Ocak Çarşamba günü de gidip biletlerimizi almıştım.
21 Ocak Salı akşamı yine foruma yazdığım yazıda takımın da 22:10 tarifeli seferi ile döneceğini öğrendiğimi yazmıştım.
Maç günü sabah 5’te Tolga arkadaşımız (o soğuk havaya rağmen eşi ve çocuğunu da yanına alarak…) beni evimden aldı ve havaalanına gittik. Havaalanında Yılmaz’la buluştuk. Diğer arkadaşlardan da 8 kişi daha gelmişti. Yani toplamda 11 kişiydik. Uçağa bindiğimizde 4 genç kardeşimizle karşılaştık. Bunlardan biri Serhat-uA nickli kardeşimizdi. Sayımız 15 olmuştu. Uçak zaten yarı yarıya boştu.
Uçakta gazeteci Ebru Kılıçoğlu (ki ben onunla oturdum…) vardı; Köşe yazarları Ahmet Çakır, Cengiz Alpman ve Osman Şenher ağabeylerimiz vardı… Onlarla sohbet edip güle oynaya Konya’ya indik.
Havaalanında bizi uA-Konya ve uA-Selçuk Uni.’den kardeşlerimiz karşıladı. Sağolsunlar, bir de minibüs ayarlamışlardı… Osman Şenher ve Cengiz Alman’ı da minibüse davet ederek şehre indik. Direkt GS Taraftarları Derneğine gittik. Bizi orada çok iyi ağıladılar. Sonradan İstanbul otobüsü de oraya geldi... Antalyalılar, Adanalılar, Karamanlılar, Ispartalılar, Ankaralılar ve diğer ultrAslanlar da geldikten sonra ortalık şenlendi. Dostlarla bir arada olmak çok güzeldi.
Bu arada Konyaspor Nalçacılılar Grubu Lideri Cemil arkadaşımız sabahın 8:30’unda derneğe gelip bizlerle ilgilendi... Neredeyse maç vaktine kadar da bizime beraberdi. Bu vesile O’na da teşekkür ederim.
Maçtan önce sahayı kontrole çıkan Aslanlarımıza büyük tezahürat yaptık. Onları tribüne çağırıp “Bu taraftar sizinle gurur duyuyor