cangokce Arkadaşlar stad ın kapasitesini arttırmak diye bişi duydum doğrumu yani öle bişi varmı???Yönetimden nasıl isteyeceğim varsa eğer...???
Dabulu klüp güvenine girdiğinde orada görürsün zate stadium kapasitesini arttırma isteğini. evet böyle bir şey var. stad dolduğu takdirde yönetim kapasiteyi büyütüyor...
Venom Orjinal Mesajı Yazan: mxmc editöre gir istediğin kapasiteyi yap yönetim en fazla 10000 kişi arttırıyor arkadaş yönetimden isteyip nasıl attırabilirim demiş...Hileyle değil...
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: mxmc editöre gir istediğin kapasiteyi yap yönetim en fazla 10000 kişi arttırıyor Güzel cevap takdir ettim :D
Venom ben schalke 04 ün stadını büyütecektim fm 2005 te tam 2014 yılına kadar her yıl istedim büyütülmesini her seferinde kabul ettiler ama belediye izin vermedi yaw:)
T.Henry ya ben büyüttürdüm. 25 000 di 30 000 oldu. ben uefayı almışım, namağlup şampiyon olmuşum, her maç stad full, herifler 5000 kişi yükselttiler ya... bi daha böyle bi talepte bulunmuycam valla..
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: T.Henry ya ben büyüttürdüm. 25 000 di 30 000 oldu. ben uefayı almışım, namağlup şampiyon olmuşum, her maç stad full, herifler 5000 kişi yükselttiler ya... bi daha böyle bi talepte bulunmuycam valla.. onu bulamayanlarda var bunada şükret :);)
the team coach Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ben schalke 04 ün stadını büyütecektim fm 2005 te tam 2014 yılına kadar her yıl istedim büyütülmesini her seferinde kabul ettiler ama belediye izin vermedi yaw:) ben de galatasaraydayken sami yeni büyütmek istedim yönetim kötü finansal durumdan dolayı stadı büyütemiyor yazdı...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: the team coach Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ben schalke 04 ün stadını büyütecektim fm 2005 te tam 2014 yılına kadar her yıl istedim büyütülmesini her seferinde kabul ettiler ama belediye izin vermedi yaw:) ben de galatasaraydayken sami yeni büyütmek istedim yönetim kötü finansal durumdan dolayı stadı büyütemiyor yazdı... işte fm deki gerçekçilik :D
T.Henry bu başkanlık seçimleri fln yokmu fm de ya, herşeyi ben yapıyorum, adam sadece kazanılan sonuçlara seviniyo :D
Dj BjK Harbiden ha:( Ben Beşiktaşla uefayı alıyom adam seviniyo.Michael Owen ı alıyom Yıldırım bana niye yıldız almıyosun diye başımın etini yiyo:)
T.Henry benim anlamadığım bi olay var. bi tane arkadaşım var, hep para biriktirdi, acayipte parası olmuştu, aziz yıldırım gitti nihat ı getirdi, çocuğun biriktirdiği paraların hepsi gitti :S