juzam sanıyorumki barış maçtan önce yada sonra koycak ssleri barış valla scn ahalisi olarak sabırsızlanıyoruz.
Venom Sorunlar sorunlar sorunlar.... Gerçekten sorunlar bırakmadı bu yamayı yaparken ama Allah'ın izniyle yayına girecek...
chipyu ya inşallahta acaba bugün eklenirmi siteye sonuçta resimleri koyluyorsa bitmiştir ya şu yamayla bilikte benim oynama şevkim geldi hadi kolay gelsin ellerinize sağlık arkadaşlar
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: chipyu ya inşallahta acaba bugün eklenirmi siteye sonuçta resimleri koyluyorsa bitmiştir ya şu yamayla bilikte benim oynama şevkim geldi hadi kolay gelsin ellerinize sağlık arkadaşlar Resimler koyulmadı ki daha patch çıksın. Umarım en yakın zamanda çıkacak.
intern merak etmeyin. en kısa sürede çıkartmak için arkadaşlarımız çalışyor. öyle değilmi? ***intern***
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Makaay düzelttim leeeeeeeem sorunu :D:D:D bu gece cıkıyor wdl :D:D ole ole ole :D:D:D en sonunda desene.... vay bee wdl mizde olcak holeeeeyy :p
juzam helal barış sonunda 2 gündür sabahlıyodum mecbur bugunde sabahlıycam artık beklemekten sıkıntı basmıştı tebrikler barış kardeşim helal olsun.
chipyu barış resimleri koycam diyordun önce şimdi bu gece wdl çıkıyor dedin acaba wdl yi mi upload etcen yoksa resimlerinimi sevincim kursağımda kaldı valla