Gökhan Ayrıca Resimler İçin Emre"ye (Cambaz) Teşekkür Edelim. Bu yamayı Ben Yapacaktım Ama Ogk ısrar Edince :) Süper Görünüyor Ellerine Sağlık
CaSSiNi_ yama yayında http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Dosya&eylem=DosyaGoster&dosyaid=908
Necaty ooo yama süper olmuş ilk deniyen benim heralde mükemmelsin ogk süper bi yama resimler manyaq seçilmiş..
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: salak_mal güzel bi calısma ama sadece bu resimlerden olusmuyo degilmi? ... anasayfadan bakarsan görürsün 38 tane yüksek kalitede resim var içinde;)
mfb1903 Fifa 06 Bjk Background patch bence bunun yenisini yapmak lazım yeni transferlerle olanı çünkü ben adam dursun ve youla yı görmek bile istemiyorum.. ilgilenirseniz sevinirim
bjklifatih ogk: ben necaty ile TS background'i yapmistim sennen bunu update-lesek bende fotograflar var veya kendim photoshop ile yaparim MSN: bjk_fatih15@hotmail.com;):D lutefn ekle ve buraya da bir mesaj at;):D
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: bjklifatih ogk: ben necaty ile TS background'i yapmistim sennen bunu update-lesek bende fotograflar var veya kendim photoshop ile yaparim MSN: bjk_fatih15@hotmail.com;):D lutefn ekle ve buraya da bir mesaj at;):D ona update gerekiyor mu yakında çıkarmıştınız?