alphako Arkadaşlar ben Turkcell Süper Ligi V.1.O'ı yükledim...Ama arkadaşlar sadece GS ve FB den başka hiçbir tekımın ismi gözükmüyor...Ne yapabilirim...Yardımcı olur musunuz?
spawn5 dostum sorun ne biliyomusun sende türkçe yama kurulu dilmi ? işte sorun o TSL uyumlu DEĞİL ' de ondan
T.Henry Hayır olmaz. grafik yamasını yüklemessen hiçbir takımın amblem,forma ve bayrakları gözükmez. ben yükledim yama güzeldi. AMA NANO DETAİLED i bekliyorum, ondan sildim :)
alphako Orjinal Mesajı Yazan: T.Henry Hayır olmaz. grafik yamasını yüklemessen hiçbir takımın amblem,forma ve bayrakları gözükmez. ben yükledim yama güzeldi. AMA NANO DETAİLED i bekliyorum, ondan sildim :) Sağol T.Henry...Ama ben grafik paketini bulamadım bana gönderir misin?
mstf_nrt bence türkçe dil yamasını kaldır sonra tsl yi yükle çünkü dil yamasıyla tsl fifa 2005'te de çalışmıyordu GOOD LUCK!!!
alphako ok...indirdimde takımların adları altlarında adları yazmıo...bi zahmet yazamadılar..sanki elleri kopacak...
T.Henry sen önce tsl 1.0 ı yükle, ondan sonra grafik yamasını yüklersin. Grafik yamasınıda; http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Dosya&eylem=DSS&dosyaid=874&kanalid=5 burdan indirebilirsin.
alphako indirdim...oynuyorum...logolar ve formalar çok güzel olmuş ama yaw bi zahmet altlarına adını yazmamışlar...sanki elleri kopacak.
buroq beyler .grafigi kurdum .tsl de hazir ama su fathbuilder cikiyor.builde tikliyom run_time error 9 :subscript out of range hatasi cikiyor .bi yardimci olun
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: alphako indirdim...oynuyorum...logolar ve formalar çok güzel olmuş ama yaw bi zahmet altlarına adını yazmamışlar...sanki elleri kopacak. neyin altlarına adını yazmamışlar anlamadım valla.
bart_ Orjinal Mesajı Yazan: buroq beyler .grafigi kurdum .tsl de hazir ama su fathbuilder cikiyor.builde tikliyom run_time error 9 :subscript out of range hatasi cikiyor .bi yardimci olun Aynen.. Önce yülemiştim ben bu grafik paketi filn, sonra oyunu silmiştim şimdi tekrar yükledim bu hatayı veriyor..:( Bizim sorunumuza çare yokmu..?:(
alphako Orjinal Mesajı Yazan: NoBRe Orjinal Mesajı Yazan: alphako indirdim...oynuyorum...logolar ve formalar çok güzel olmuş ama yaw bi zahmet altlarına adını yazmamışlar...sanki elleri kopacak. neyin altlarına adını yazmamışlar anlamadım valla. Yaw atıyorum mesela gs ile ankaraspor yapıor şöyle yapıo gs boşluk(ankaraspor yazmıor) buradada ankaraspor logosu