İlk başta şunu söylemek istiyorum ki artık alıştım bu tip gereksiz insanlara daha doğrusu kendini bişey zanneden kişilere evet hakaretde algılayabilirsin mete veya kaan her neysen benimde adımda Kaan ve sen bu adı taşımaya layık değilsin buna emin ol ama yanlız değilsin korkma senden öncede çok çıktı senin tarzında insanlar şu anda hiç biri burda değil neden acaba...Şimdi yeni üyeler ne dediğimi anlıyamıyabilirler...1.cisi şu arkadaşın %100 dediği yama %40 bile değil...2.ci olarak yamamanın içindeki türkçeleştirmelerin çoğu benim geçen sene FIFA 2005 için yapmış olduğum %100 yamadan c/p yapılmış...3.cüsü bundan öncede bu arkadaş gibi kendini önemli biriymiş gibi tanıtma çabası içinde olan kompleksli insanlarda çıktı dediğim gibide hepsini ortaya çıkarttım...mete kaan eğer biraz yüzün varsa bu söylediklerime cevap verirsin seni banlamıyacağım çünkü sana bunu yapmak ödül olur çünkü direk kaçarsın bana ne gibi bir cevap vericeksin acaba %100cü arkadaş...
Ve diğer arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum şu anda FIFA 06 için geçen seneki gibi %100 e zamanımın el verdiği sürece çalışıyorum ve şunuda belirtiyim bu seferki db gerçekten çok büyük geçen senenin 2,5-3 katı ve geçen sene bol bol olan boş vaktim bu sene çok az ama gerçekten şunu bilin 06 da 05 gibi kaliteli ve full olucak...
Son olarak mete kaan'nın cevabını merak etmekle birlikte bu gibi insanların daha çok çıkacağını söylemek istiyorum çünkü kendilerini çok akıllı sanan insanlar bu ülkede çok fazla...