Shevchenko Ah ah bunun bi çözümü olsa bi çok kişinin derdi bu 6.0.2 ile bu hata giderildi dendi ama bende de geliyo :(
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu alla alla bu alemde ilk defa bu hatayı gördüm... şaka yapıyo olmalısın :)
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: Silent Scream bendede 2. sene fikstür çıkmıyo :( Oyunun versiyonu 6.0.1 mi 6.0.2 mi?
Silent Scream Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: Silent Scream bendede 2. sene fikstür çıkmıyo :( Oyunun versiyonu 6.0.1 mi 6.0.2 mi? 6.0.1 yüklü yenisini indirsem çözülür mü
Shevchenko 6.0.2 yükleyende böyle bir sorun şu ana kadar hiç görmedim yükle sen 6.0.2 yi ;) al sana linki http://rapidshare.de/files/9476186/FM_Patch_602.exe.html
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu alla alla bu alemde ilk defa bu hatayı gördüm... şaka yapıyo olmalısın :) yoo şaka yapmıyorum gayet ciddiyim. ben fm yi zaten geç aldım ve 6.02 yükleyerek oynasdım şu ana kadar hep hiç başıma gelmedi bu hata ve bakasındanda ilk defa burada görüyorum...
Venom ben çıktığı gün indirdim bugüne kadar da 6,0,2 siz 6-7 sezon oynadım ve bu hatayla karşılaşmadım:)
XII Beyler iyi güzelde ben bilgisayarı formatladıım için oyunu D:ye atttım.yani bu patchde oyun bulunamadı yazıyor.oyunu bastan kurmadan patchi yukleyebilirmiyim??
Shevchenko Save gamenin yedeğini al oyunu yeniden yükle 6.0.2 anca o zaman yüklenir bu arada bende o hata ayda bir kesin geliyo ve neden geldiğinide bilmiyorum :( (ayda bir derken oyunun içinde ayda bir)