Orjinal Mesajı Yazan: Makaay
severim sporu.elimden geldiğincede 3 büyüklerin her alandaki maclarını takip ederim ;)
konuyu saptırmakta üstüne yok ne alakası var şimdi yukarıdaki pankartın konuyla? kendi hatalarınızı yanlıslarınızı örtmek için yapmadıgınız şey yok.önce anelka dedin sonra rüştüyü soktun sonra taraftar diyorsun.ama gülünç oluyorsun.bahsettiğimiz taraftar bütünlüğü degil taraftar profili.ki fenerbahce taraftarı son derece bütündür.o pankartın ne anlama geldiğini fenerbahce gündemini biraz takip ederek ögrenebilirsin sana burda acıklama yapamicam malesef...
küfür toplumumuzda yerleşmiş bişey tamamda,bu oluyor diye her macta küfür edilmezki 90 dakika.fenerbahce taraftarları bu toplumda yaşamıyormu onlar niye küfür etmiyor maçta?demekki istendiği zaman engel olunabiliyor küfüre.macta öyle anlar oluyorki cileden cıkıyor taraftar demişsin.besiktas taraftarı pozisyonlara küfür etmiyorki,küfür etmek için küfür ediyor,küfür etmek için maca gidiyor.baslıyorlar tezahürata beşiktaşım hayat sensin kral sensin diye aralarında bilmemne aziz bilmemne aziz bu hangi pozisyona tepki olaki?beşiktaş taraftarı ve diğer taraftarlar bilmemne federasyon bilmemne cocugu hakemler diye tepki veriyor tezahüratlara fener taraftarı ıslıkla yuhalamayla,istifaya cagırarak tepki veriyor.istendiği zaman herşey olabilir ama dediğim gibi beşiktaş taraftarının içine işlemiş küfür olayı,nasıl yok edilir bilmem...
*** ali güneşin topu dşarı atmadıını söledin centilmenlik yapmadı dedin haklısın! bnde buna karşılık anelkanın elle golü attıktan sonra iptal ettirmeip sevindiinin centilmenlik olmadıını söledim;)
*** pankart olayına gelince bn öle sizin taraftar gurubunun gündemini takip etmem! ama bnce bu pankartın başka bi açklaması da yok! burada açklama yapmıcam demişsin bnde ztn snde bi açklama yapmanı istemedim:D
*** rüştü meselesine gelince dedin ki sizin nsl taraftar olduunuz ortada hep küfür vs.. tamam küfürüde kabul ettim.. siz küfür etmiosunuz tamm afferin gsl helal AMA UUNUTMAYN ki rüştüyü dövende sizdiniz;)o zmn sizinde nsl bi taraftar olduunuz ortada!!
*** küfür meselesine gelince sana katlıdıımı söledim!! bnde o olayı sewmiyorum bn oraya kz arkmla kardeşimle gidiyorum..
*** Aziz'e küfür meselesine gelince geçen seneki fb/Bjk basket maçını biliosundur takip ettine göre o zmn Aziz Yıldırımın da silah gösterdiğini korumalarının bilardo topu attığını biliyosundur. ve bu seneki akatlardaki maç o yüzden gelmediğinide biliyosundur;) tabi bu ona küfür etmemiz anlamına gelmes orası ayrı BN KÜFÜRE TAMAMEN KARŞIYIM;)
*** bnim dieceklerim bu kdr:D herşieyi yazdmımı zannediyorum küfür konusunuda açkladm knuyu dağıtmadıımı sadece örneklediimide açıkladm.. ayrıca maçtaki penaltı pozisyonunda hakem doğru karar wermiş.. bn tribünden net göremedimdi... şimdi trt1de izledim...