Orjinal Mesajı Yazan: yuri12
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: salak_mal
robinyo nu 3 versiyonuda birbirinin aynı sayılır biraz daha gayret göstermen lazım eminin cok daha ii yapabilirsin...
Arkadaşım yorumlarını yazarken lütfen gerçeklik payına dikkat et nasıl aynı ya!Lütfen dikkatli bak 1. versiyondaki renk sorunu 2.versiyonda düzeltildi 3. versiyondada ağzını düzelttim sen nasıl birbirinin aynı dersin?Bir emeği bir çırpıda bu kadar kolay silemezsin.Burda sinirlendiğim nokta benim başarılı bir facemaker olmadığımı söylemen değil.Zaten söylememişsin.Keşke öyle deseydin.O bir eleştiridir ve kabul ederim.Ama sen emek verilmiş bir çalışmayı sanki bir çırpıda siliyorsun.Tek kelimeyle"Hepsi birbirinin aynı" ben sana bu hakkı vermiyorum.Ben sana yorum yapma hakkı veriyorum.Sen çalışmalarımı küçültmezsin yada emek verilmemiş gibi gösteremezsin.Eğer böyle yazılar yazmak gibi bir fantezin varsa lütfen bu konuya bir daha yazma.Buna izin veren arkadaşların konularını yaz.Fakat sanıyorumki kimse emeğinin yokmuş gibi görülmesine izin vermez.Saygılarımla
gardas sen beni yanlıs anladın zaten kötü bi face maker degilsin tabiki bazı hataları düzeltmişin ama calısmalar birbirine cok yakın dahada güzel yapacagını düsünüyordum zaten aynısı demedim sayılır dedim tabiki emege saygı ama bu seni kızdırıdıysa özür dilerim böyle bişi yazmam bidaha...
ayrıca carlos a gelince burnuna bi update ceksen cok güzel olur baska bi eksigi yok bence...