CaSSiNi_ kardeş sen nereye kadar geldin bende 5 obje var duvardaki şifreyi de çözemedim orda kitlendi oyun:D edit: bi şey daha buldum:D
Venom R-0: 1. kart R-1: Full 2 tane de mektup parçası o kadar şifre ne:) hadi onur bitirecez az kaldı şu son odadan çıkalım:) arkadaşlar yardım edin SON HAMLEDEYİZ....
Kokane Arkadaslar ben bu oyunu oynamistim. Cözümüyle birlikte. Yalniz sunu deyim, ismi gibi hapiste degilsiniz ;)
Venom ya biz ilerledik de ilerledik en son mutfak gibi bi odada bi tane "açık küp" bulduk. içine kartlar yerleştirilecek ama nasıl??? 720 ihtimal var...:) bi de ordaki mektup parçalarından bi tanesi kaldı
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ ya biz ilerledik de ilerledik en son mutfak gibi bi odada bi tane "açık küp" bulduk. içine kartlar yerleştirilecek ama nasıl??? 720 ihtimal var...:) bi de ordaki mektup parçalarından bi tanesi kaldı Bende orada takıldım.Acaba kartları sol üst ve sağ altlarındaki sembollere göre mi yerleştiricez???
Hauta1n Buldummm!!! Son kartları yerleştirirken her odaya açılan kapıların üzerindeki sembollere göre yerleştireceksin örnek olarak son mutfakta açılmayan kapı üstünde yuvarlak bi işaret var.Bu işaret gri karttaki ile aynı işaret yeni o açık kutuda 5 yazan yere gri'yi koyuyoruz.Çok uzatmadan nasıl koyacağınızı yazayım; 0-)Mavi 1-)Yeşil 2-)Turuncu 3-)Kırmızı 4-)Mor 5-)Gri Bunları kartlardaki renge göre yapın.Hadi kolay gelsin
Necaty Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ R-0: 1. kart R-1: Full 2 tane de mektup parçası o kadar şifre ne:) hadi onur bitirecez az kaldı şu son odadan çıkalım:) arkadaşlar yardım edin SON HAMLEDEYİZ.... ya burda kaldım şifreye ne yazcam millet yardım yaw...
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: Necaty Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ R-0: 1. kart R-1: Full 2 tane de mektup parçası o kadar şifre ne:) hadi onur bitirecez az kaldı şu son odadan çıkalım:) arkadaşlar yardım edin SON HAMLEDEYİZ.... ya burda kaldım şifreye ne yazcam millet yardım yaw... şifre 72273 ama kendin kartı bulup yazmalısın kartı bulmadan yazarsan oyunu bitiremezsin benden söylemesi kart ters odada
Necaty kartı fln buldum resmi bulunca oyun bitti zaten Space yazıyomuş bende Spare okudum ondan açamadım saolun..
noyan arkadaşlar şifre yerine gelfim takıl dım dandik dandik yarım yumalk küpler alıyoz bi işe yaramıo şifreyide yazdık küp çıktı uzun uzun açıklayın sıralayın yani lütfen deli olcam
sdcz Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ R-0: 1. kart R-1: Full 2 tane de mektup parçası o kadar şifre ne:) hadi onur bitirecez az kaldı şu son odadan çıkalım:) arkadaşlar yardım edin SON HAMLEDEYİZ.... ordaki sayıları telefondaki rakamlarla eşleştir kapı açılıyo..:D:D:D