Thormenthor Her maçta milyon dolar seyirci hasılatı elde edin;) İndirmek için: http://eng.fifax.net/downloads/1215/get
yusuf_19 cok sağol hojam emeğin için..yanılmıyorsam birkez daha verilmişti.yaw bu saatte forumda ne yapıyorsun?? :) ben ne yapıyorsam :D
mertergs yükledikten sonra config.dat dosyasını nereye yapıştırıcaz yoksa sadece yükleyip bititomu iş acill cevap yazarmısınız
Vinnie Jones zip dosyasının içindeki "config.dat" dosyasını; "C:Program FilesEA SPORTSFIFA 06" dizinindeki "config.dat" dosyası ile değiştirin...(sizin fifa nerde kayıtlıysa o dizindeki tabi) ;)
mertergs YA BEN BUNU YÜKLEDİM KAÇ KERE OYUN TAM ZEVKİ ÇIKARKEN ATIYO OYUNDAN Bİ DAHA O OYUNA BİDAHA GİREMİYORUM NİYE ÖYLE OLUYO Bİ BOZUKLUK FALAN MI VAR
Ume ben gs deyim 2. sezonumu oynuyom 1.000.000 param var kadrom şu mondragon song nesta king h.şaş ronaldınho kaka lampard H.şükür ronaldo henry
[ BдHдBдBд™ ] Orjinal Mesajı Yazan: Punkreas zip dosyasının içindeki "config.dat" dosyasını; "C:Program FilesEA SPORTSFIFA 06" dizinindeki "config.dat" dosyası ile değiştirin...(sizin fifa nerde kayıtlıysa o dizindeki tabi) ;) Link falan ölmemiş,bak adam yazmış nasıl yapılacağını..
usame17 Orjinal Mesajı Yazan: Punkreas zip dosyasının içindeki "config.dat" dosyasını; "C:Program FilesEA SPORTSFIFA 06" dizinindeki "config.dat" dosyası ile değiştirin...(sizin fifa nerde kayıtlıysa o dizindeki tabi) ;) ben böyle yaptım ama maç hasılatım yükselmiyor.Doğrusu param yükselmiyor.