sswift4 Bu konu hakkında biraz bilgilendirilsek iyi olur. örneğin oyuncu aradık ve totti yi bulduk. sağ yön tuşuna bir kez bastığımda Yukarı Aşağı ve Sağa olamk üzere 3 ok var. Onlar ne demek oluyor. İlla bunu cevapplamasanız da olur. Hangi Oyuncular kolay transfer edilir. Ya da Satılık oyuncular var mı? Bunlar daha ucuza alınabiliyor mu? Yeter ki transfer bilgisi verin.
Lewi_wills sağ yön tuşuna bir kez bastığımda Yukarı Aşağı ve Sağa olamk üzere 3 ok var. Onlar ne demek oluyor. bunu bende merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
sswift4 bu arada transfer listesinde olan oyuncular varmış. üstelik de oyuncunun değerinin biraz üstüne satıyorlar. normalde 3-4 hatta 5 bin arttırmak gerekiyordu. belki biraz aşağısına da satabilirler ama ben 500 fazla ödedim aldım. ve sanırım o oklar transfer kolaylığını gösteriyor. Listedeki çoğu oyuncu yukarı doğru oku vardı. yanılıyor olabilirm. bilgisi olanlar yazsın.
G.I.A.N.L.U.I.G.I kardeşim onlar futbolcunun son üç haftaki performansını gösteriyor inişte mi çıkışta mı onu görüyosun hani kadro ayarlarken oyuncunun ok u kırmızı,beyaz.vs. oluo ya işte o