emany Arkadaşlar we turka indirenlerin çoğunda ali samiyen stadı sorunu vardı ben de bir forum sitesinden bir patch buldum inşallah beğenirsiniz...
emany Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu beyler ben daha weturka yı indirememiştim weturka da samiyen de ne sorunu var? Maç yapacağın zaman ali samiyen stadını seçince başka bir stadta oynuyor herhalde yanlış bir importlama yapıldı sorun bu :)
emany Orjinal Mesajı Yazan: dwil hey maşallah nazar değmesin tütütü ali sami yen nasıl bu nasıl yapan gitmedi heralde oraya Beğenmediysen yükleme...
hesmi abi ben yükledim bisey degismiyo yaw....bu nasil olur ya.....lütfen bi yardim.stad da cok güzel mis.....
kergincan isamo_05 eğer gs lılarla bi alıp veremediğin varsa başka forumlarda bunu dile getirsen iyi olur ama burda arkadaşların problemlerine çözümün varsa yaz. Hesmi kardeş bendede aynı problem var açıklamada yazıldığı gibi bende yaptım ama stat değişmedi eğer Ali Samiyen Arenayı yapan arkadaş varsa buraya açıklarsa sevinirim.
hesmi vallah bende sevinirim.....su stadi ben bi export ettim ama simdi bi problemim daha var...exportlamis oldugum .bin dosyalarini nereye yükleyecegimi bilmiyorum!!!!ali sami yen arena yi yapan arkadasdan rica ediyorum bu problemi cöze bilir mi?!LÜTFEN!
alperenash abi dkz studio ile 0_text i aç oradan apply patch folder de bu dosyaları seç biraz bekle yüklenir Buda dkz linki olmayanlar içinhttp://rapidshare.de/files/8975526/DkZ_Studio.rar.html
hesmi onu biliyom zaten beni oku.txt de yaziyo,ama yinede birsey degismiyo!!! aramizda bu patchi basariyla yüklemis olan arkadaslar varsa lütfen nasil yaptiklarini bize aciklasinlar!!!!