ronaldinho_52 selamün aleyküm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve şu programın "oedit" kullanılışını öğrenmek istiyorum bilen arkdaşlarımız varsa yardımlarınızı bekliyorum selametle...
ronaldinho_52 yaws arkdaşlar bu konu hakkında hiç bi bilginiz yoqmu o kadar face yapan arkadaşlarımız var ve bu programı kullanmısını biliyolardır umarım sizlerin yardımını bekliyorum selametle...
ilkayjagger walla o soruyu bende cok sordum noktalarla oyna kendin bulursun gibi bi cevap aldım okadar
ronaldinho_52 yaw işte benim sorunumda bu programı nasıl çalıştıracağım çalıştırmasını bilsem herneyse ama açamıyorum ki programı açyorum nsuratı nasıl koyacağımı bilmiyorum ya ni anlayacağınız programı açıp da birşey yapamamam resim koyamıyorum nasıl olduğunu bari söyleyin
ronaldinho_52 s.a arkadaşlar ilkayjagger kardeş sende varmı o dediğin dosya eğer varsa upload edebilirmisin
ultrAslan100 arkadaşlar face yapımında kullanılan programları biri koyarsa sewinirim şimdiden tşkler :)
ronaldinho_52 işte kardeş istersen sen buraya koy face yapılan programları herkez yararlansın selametle...
ilkayjagger wardı sitede avor arkadaşımız hazırlamıştı hepsini oyle hatırlıyorum zamanım olunca upload edicem size
ronaldinho_52 tamam kardeş sen işin bitince upload edip buraya koyarsın ama en geç ne zaman olur onu bilelimde ona göre davranalım